Wednesday, October 22, 2008

Sedih Di hati Ini...


Ku mohon keampunan kepada kalian kerana tidak berada di sana pada saat ini..... Aku ingin sangat berada di sana di saat-saat akhir kalian di sini..tapi apakan daya...aku telah mencuba tapi aku tetap gagal untuk ke sana bertemu kalian...


Macam nak nangis pun ada ni bile dengar suara kalian di dalam telefon...terlalu tinggi harapan kalian untuk melihat aku berada di sana bersama2...sume ada di sana kecuali aku...rasa bersalah sangat...


Kepada abang ngah, adikmu ini mohon maaf sangat sebab tidak dapat hantar angah kat airport....ntah bile lagi dapat jumpa angah lagi kan..rindu plak ngan fatihah n s
yafiq tu..jumpe pn time raye je...dh 3tahun xjumpa raya tahun ni baru sume adik bradik kite brkumpulkan....mak ayahlah org yang paling gembira sekali.. :)

insyallh, lps ni adikmu ni dh habis study n akan bekerja...nnti dah ada transport sendiri, leh bawa angah n family jejalan kan...masa tu, klu angah dh nk balik pun msti adik mu ni boleh hantar...hantar smpi airport je lah...hehhehehe..klu ada kapal terbang sndri leh hntr smpi sabah bah... :)


adikmu ini sentiasa mendoakan kebahagiaan angah di sana....

sayang abang angah
.... :)



8 comments:

ezo said...

sabarlah..

dah keje nnt, nk g sabah pun boleh..
hehe..

:D

ZARA said...

hehehe...

nak pi sabah ajak saya yer??

hehehe

IEYNA said...

huhuhuhu...bkn sbb nk g sabah...sbb xdpt hantar abg g airport....

bukan sng nk jumpe ngan abg ngah...huhuhuhu :(

kene tgu 2, 3 tahun lagi baru dpt jumpe :(

PENDEKAR said...

Belajar rerajin nanti bleh beli kete besor2 angkut satu kampung gie jalan2.....herg herg herg,,,

;-)

@LiYaNNuaR said...

jgn la sedih.... ok??

abdullahjones said...

:)

IEYNA said...

kete besar, en pendekar leh tumpang :p

ezo said...

yer..

maksud ezo, klu dh keje sure mampu nye nk ke sabah terus..

bukan setakat hantar abg ngah ke airport je..
:)

xpelah..
skrg mungkin cik yumici xde rezeki lagi nk turut serta menghantar..

lepas2 ni mesti boleh punya..
:D