Friday, October 24, 2008

Main-main mata...

oh hujan.....aku kesejukan arini...lebat sungguh hujan pagi ni....disbbkn hujan aku N cik wan lambat g keje...nk tak nk kene redah jgk coz mmg dh lewat giler ni....sure hujan xkn berhenti punye....huhuuhu.....

cik wan bawa motor arini sngt bersopan santun coz aku kat blkg pegang payung yg besar...huhuhuhu....penat aku menahan payung t
u drpd diterbangkan oleh angin....eh....motor kami dipotong oleh motor honda yang konon nye laju....ooooo rupe2nye abg muke ala2 aman shah....waaaaaa......happy lah tu....hehheheee...

abg muke ala2 aman shah tu sempat mai
n2 mata ngan aku....lambai2 lagi...hehhehehe...bgus jgk hujan ni....coz motor aku slow n motor dia pn slow....cik wan xperasan abg tu melambai2 aku...hehhehehhhehehe.....jgn jeles yerk cik wan.....cik wan kene concentrate bawa motor ....xleh toleh kiri kanan...hahahhahaha..

xsabar nk citer kat pn jijin, cik sillyprimadolly N cik manja kite...



gmbr ni time aku tgu hujan berhenti....dpn pintu umah aku...hehehheehe

9 comments:

Mak Su said...

naik motor bawak payung?
fuyooooo

++wanFaDhilaH++ said...

ahakz..

ingat senang ke bawak moto bersopan..hilang kawalan gue..kekekeke..

payung tu beso sgt dr cik yumici..cik wan nk bawak lju2 takut cik yumici hilang imbangan badannye yg dah sedia tak terimabang tu..jgn marah cik yumici..

hurmm bukan cik wan tak perasan kat abg spec aman shah tu..eh abag ke..rasenye die bawah kite kot..:P..cik wan kasi change kat cik yumici utk tgk abg tu puas..yela..arini kan die dah nk blik kg..kekekekekeke..:P

IEYNA said...

maksu xpercaya ek...hehehehe...betulll... :)

payung besar pn kene hujan lagi lah cik wan....angin kuat sngt...huhuhuhu

a ah lah abg spec aman shah nk balik kg smbut deepaRAYA....hehehhe

ku tak sempurna said...

aku nak habaq kat cik wan... hang ni gataiii no :P

IEYNA said...

hahahahhaha :)

utopia said...

alamak mat rempit 2 xbest lah
kalau bwk kereta
blh lah usah lbih cikit
tol x

jijin said...

huhuhu berita sampai!! main mata tak pe.. jangan main idung ke pipi ke.. ahahha

SlumbeRaja said...

haha.. main idung.. leh plak cenggitu.. dasat la bwk moto...

D'Panther Nurul said...

hehe..nurul suka di kala jem.boleh cuci2 mata.. ngeh2.. bersih mata ku ini.. tapi sekadar cuci mata je la.. mengisi masa terluang.. hehehe..