Friday, October 17, 2008

Aku yang masih tak faham.....


kadang kadang aku sendiri pun pelik... :-


  • kenape org yang dah kapel masih nak cari org lain jadi kapel extra nyer

  • kenape kete yang dah sedia cantik nak di make up kan lagi cantik konon nyer

  • kenape gaji dah cukup besar masih lagi tak cukup budget kata nyer

  • kenape dah tunang tetiba kekasih lama jantung hati datang merebut cinta nyer

  • kenape dah ade keluarga bahagia tapi masih mencari skandalas konon mau mencabar kelakian nyer

  • kenape dah tau dia ade galpren/boypren masih nak gedik comolot…



JAWAPAN YANG PALING TEPAT.....

"MANUSIA TAK PERNAH PUAS DENGAN APA YANG DIA DAPAT"


sedey kan…


4 comments:

ZARA said...

nama pon manusia sayang....

Dayu said...

u got the answer dear
dan itu la namanya manusia..
tak pernah puas dgn apa yg dia ada skrg, tak pandai nak hargai apa yang di depan mata..bila dah takde baru nak nyesal bagai..time tu tak guna dah...

maka, mari la kita cuba kurang kan statistik manusia2 yg begitu..

pasti idup kita tenang dan bahagia

ezo said...

betul..
manusia jarang bersyukur dengan apa yang mereka dah perolehi..
huhu..

salam perkenalan dari ezo
:)

RieNa.YuMi said...

betul....betul....betul...

manusia tak pernah cukup....