Wednesday, October 15, 2008

Hari ini Dalam Sejarah.....

Terasa hebat aku ngan cik wan arini....xpasal2 bergelar lecture dalam masa yang singkat...hehhehehhehehe......akhrnye impian kami untuk mengajar tercapai walaupun cume sekejap jer....sekurang2 nye ni pengalaman pertama kami mengajar student2 yg dh besar panjang....

sbenarnya kami menggntikan kak syafa...dia g hospital..so mntk tolong kami ajarkan kls dia cara2 nk buat laman web...ala gune frontpage je...simple gilerrrr.....klu dia suh ajar mate, sains, ishhhhhhh maunye terkulat2 kat depan kls nti...dh lama sngt tinggal kan subjek2 mcm tu..tapi klu bab2 IT, sonang joooo.... :)

Baru 2 jam mengajar tapi aku ngan wan trasa mcm lama sngt...almaklumlah dpt plak student yg degil2 terutamanya student lelaki.....kering tekak ni coz asyik menjerit jer....student lelaki mmg nakal...kejap2 panggil puan, kejap2 panggil cik..yg xbleh blah tu ada yg sengaja panggil akak...hehhehehe.....xkisahlah asalkan ilmu yg kitaorg ajar tu smpi kat student2 ni.......

thanks kak syafa coz bagi kami peluang utk mengajar...klu tau kat penyelia mesti kene sound punye coz kami DILARANG MENGAJAR....hehhehehhe..biarlah rahsia k....

1 comment:

ZARA said...

Hi Friends! Come to Zara's Blog and grab your award!