Wednesday, October 15, 2008

Pn Seri Jijin....

Wahhhhhhhh dah jadik Pn Seri Jijin sahabat ku ini....

( ni lah pn seri jijin yg sebenar )

makin glamor lah dia...hehehhehehe....gambar di atas bukan aku yg edit tau...
tapi PN SERI yg edit sendri...coz dia kata hari ni hari
mereng se dunia....hehhehe

tetiba je

PN SERI JIJIN bagi aku lagu......
lagu yg xpernah aku dngr...PN SERI kata lagu ni special utk CIK YUMICI....
nak hiburkan hati aku lah tu...
hehhehehe...xper2...kter layan jerrr....
thankz PN SERI JIJIN..ada lagu best2 bagi kat CIK YUMICI lagi ek coz skrg CIK YUMICI layan lagu je bile kebosanan melanda2 diri ini....
chewaaaaahhhhhhhhh.......


Boomp3.com



oh bulan
enggan melayan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kamu bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku


ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
mula menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

bila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku

oh–




8 comments:

ZARA said...

Hehehe....

napa kawan hang ni...

hehehe...

kem salam dia...

cakap aii berkenan no~

hehehe...

IEYNA said...

oooo zara berkenan e..

nnti kiter smpikan k...

dia mmg cmni...time mereng dh smpi...

tgh tension arr tu...hehhehehe

ZARA said...

jgn lupa datang komen kat tempat zara sayang...hehehe...

kem salam dia..

nak berkenalan...

aiceh!

jijin said...

wei.. ko ni.. sengal.. sedonia tahu aku ni mereng tau tak? kah kah kah.. hai zara.. u kenan kat i ke? ngeh ngeh ngeh.. jangan wei.. nnt mereng mcm ni susah nak baik..!!

The Lock said...

ahso atak mereng kaa..? haiyaa... tp ar... u punyer gamba atak cantik jugaa... mcm itu saloma campur citi nurhalija..

IEYNA said...

waaaa....manyak ramai ooooo puji ini puan seri jijin....

pn seri jijin, jgn lupe blnja cik yumici tau coz promote ur pict...hehhhehehehe

jijin said...
This comment has been removed by the author.
jijin said...

pakcik lokman.. balu lu pelasan ka..?? haha.. bukan cantik saja tapi manyak muda oo.. lu jugak manyak tua lo... hehe.. siot la yumici.. bengang gua siot.. dah la blog lu banyak visitor..!! huaa!!!