Sunday, November 16, 2008

Congrat frenz..... :)

bln 11 n 12 mmg bulan org nak kawen :) sorang ke sorang kwn2 aku kawen..... emmmmm...aku mcm biasa lah, keje nye membeli hadiah je.....huhuhuhuhu...xper, utk kawan2 aku xkisah sngt.....asalkan ikhlas utk memberi...


hari ni kwn sekelas aku time sekolah menengah dulu2 kawen.....NOROZASYIKIN n pasangannya (aku xingt nama).....hehhehhe...org kedah...jauh no
oooo.......



congrat noroza....smga bahagia hingga ke akhir hayat....



2mgu lps sorg lagi kawan aku slmt melangsungkan perkahwinan nye..... selamat pengantin baru
buatHISYAMMUDIN n pasangan....


:: opssss kiri n kanan tu bukan pengapit.......hehheehehe ::


hisyam ni sekampung n satu sekol
ah ngan aku.....smlm mjlis kat umah dia...tapi aku xgi pun...coz dh g majlis dia masa kat melaka.....g ngan CHENTA HATI......hehhehehe...segan nk gi dua kali wlaupun umh dia ngan aku xjauh mana pun.....sorry ek hisyam... :)


emmm
mm...sebut je pasal kawen, sume org akan tnya aku..."HAH, KO BILE LAGI".....hehheheeh....aku kan penganggur, mana ada duit nak kawen maaaaaaaaaaaaaaaa.....

sabar ek kwn2.......tgu je kezutan dari aku........

2 comments:

idayusof said...

ieyna....

kite kenal norozashikin tu. classmate time skolah rendah. ntah bape ramai clasmate yang dah kawen agaknye.

later-later post la gamba schoolmate awak tu. so kite leh tau gosip pasal diorang. heheh.


anyway,
thanks ye.. awak cam concern je ngan ape jadi kat kite. kesian pakcik tu pulak susah-susah kene korek rahsia. haha. tapi thanks tau!

a ahhhh.. jangan la lame-lame. nnt kite boleh datang kenduri korang. *wink* x jemput pon kite datang jugak. :)

IEYNA said...

hi yus..

manalah yus menghilang ni...

suke tgk gmbr2 dari yus...cntik2...kamera mahal pict msti lawa kan.... :)

ina ni suke bab2 edit pict....hehheheh

ok...nnti ina masukkn lagi gmbr kwn2 lama k..sure yus knl coz dulu yus pun pernah dok plg 2 kan...

mgu dpn nurul azirawati kawin..knl tak? dia skrg guru :)

ermmmmmm.....ina ngan pakcik tu coming soon...hehheheh..sure ajak yus punya....datang jgn xdatang tau..... :)