Monday, November 10, 2008

Aku di sini..........


......WELCOME TO PARIT RAJA.......


wahhhhh smpi jua akhirnye aku di sini untuk berjumpa PN JIJIN n MARYJANE......hehehehhehe..miz u arrrr...

bnyk perubahan rasenye kat cni......pak cik dobi pun dh xder...g mana lah agaknye kan pak cik tu....makan kat RONA pn dh xbest mcm dulu.....skrg RONA sume bdk2 baru.....mane lah pi abg2 lama tu ek...

teringat plak kat AYAH PIN...opssssss.....abg ROS....LAN lah....hahahhahaah.....lan ko tak rindu kitaorg ke.....klu tak time2 mcm ni msti kite makan sama2 kat RONA kan.....n ko lah yg banyak songel....tu xsedap....ni xsedap....pastu ko lah org yang akan hbiskan makanan kitaorg....hehehhehehehe..rindu nye saat2 tu.....

betul lah kata org, time study time yg paling best....kngan yg xbleh dilupa...ramai kwn, hidup pn xsunyi.....cume time ada asigmnt je yg xlarat nk buat ......hahhahahahha....bersengkang mata coz buat keje last minute....hheheeehehehe....

ahhhhhhhh...rindu nye aku saat2 itu.....

3 comments:

jijin said...

yehaa.. mereka dah serang sini.. lama x jumpe beb.. tapi tak besh arr sbb aku bz esemen n paper final.. x leh nak berseronok dua tiga ronok ni..huhuhuhuhuhuuhhuhu

The Lock said...

nak berseronok jom ar... boling satu kali...

IEYNA said...

hhuhuhu...

2lah pasal...

wrong time arrr dtg cni..

xleh nk 2, 3 ronok...huhuhu

wahhh th hj the lock....nk tgk kekuatan cik yumici bermain bowling ke....

hehhehhehe