Wednesday, November 5, 2008

cik yumici VS netball .....

(aku xpasti ni paper ape....hehheheehe....yg pasti keratan akhbar ni aku amik dri fs kak ani.... :) )

main....main.....main.....asyik main je cik yumici ni....pantang ada game netball, muke cik yumici mesti ada....hehehehehehhe....


ahad mgulps ada open celcom netball kat MUAR....mse tu jgk ada SUA RASA TV9..... cik yumici telah diimport oleh PUTERI SIMPANG RENGGAM untuk bermain ngan team tu....waaaaaaa.....bunyi mcm hebat je ek...siap kene import2 lagi......hehheehehe....




dri Port Dickson cik yumici sanggup turun semata2 nk main netball tu...sbnrnye nk lpskan gian je...almaklumlah dh lama xmain....saje nk test power balik....emmm...nmpk gayenye cik yumici still hebat lagi...stamina kuat lagi tuuuuu...ahakkksssssss :)


pengurus team ni best giler.....abg izan n kak ani....sume makan minum, tempat tinggal dia yg sponser...hehehheehhehe...


(gambar ni aku amik dri fs kak ani....wife abg izan....ni lah pengurus kami yg sporting...... :) )


team cik yumici berjaya dpt naib johan je....kalah ngan team JB....johan dapat rm1000, naib johan rm700....berbaloi gak arr cik yumici turun jauh2 semata2 nk main netball.....


slain hadiah wang tunai, CELCOM plak dngn murah hati memberi kami simcard baru sorang satu, brng2 celcom n maddle.....emmmmmmmm dh bnyk sngt simcard celcom yg cik yumici dpt....dulu main futsal pn dpt...hbis kredit dlm simcard tu, no tu trus aku xgune....skrg dpt lagi....hehehhehe...rezki...rezki..
...


kwn2.....ni aku ada edit cikit je gmbr2 kite....lps ni aku
nk edit gmbr lain plak....hehhehehhe...jgn mare eeeeeee........





12 comments:

Eya said...

terelnye dia...
mcm2 prezen dpt,rejeki eiyna..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

aaaahhhh...bestnye.rindu nk main.team aku.team aku.ah!

IEYNA said...

cinoi.. :

hahhahaha...

klu ko dekat ngan kitaorg, msti aku ajak ko..

xpsl2 aku kene jdk WD gntikan tmpt ko...

hehehhehe....

teror gak aku bhgn defend.. :)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

wah.main tmpat aku.haha.syabas.ah.

IEYNA said...

aku xmau jadik shooter....

penat...tertekan...

hehhehhee...

syok main defend....

hehehheehhhe....

Mak Su said...

maksu jadi pom pom girl

IEYNA said...

hehhehe...

caya lah mak su...

welcome to my tean.... :)

ku tak sempurna said...

uih... dasat aarr... dpt naib johan...

lwn ngan baper team... jgn ckp 2 team dah la ye :P

wafah said...

a'ah teror la tuh.. dah penat pun main macam lipas kudung jugak... org suruh simpan tenaga utk final.. kalo tak mesti dpt johan. ahaks..

IEYNA said...

huhuhuhu..ada 10 team arrr...

siapa ek gerangan wafah ni :)

wafah said...

ni kak ani lah... huhu.. pic korang dah kuar paper metro harini.. suka tak?

IEYNA said...

UIKSSSS.....

YE KE KAK...

HEHEHHEHEHEHEHE.....

GLAMOR...GLAMOR.... :)