Wednesday, February 25, 2009

otak tepu sudey....


mcm dh kekeringan idea utk aku meneruskan penulisan di dlm blog ni...mcm dh xder citer yg best2 je.....
(-_-)


KEJE? emmmmm stakat ni ok lah....sngt mencabar kebijaksanaan aku....terasa otak semakin tepu....baru 2 bulan meninggalkan alam CODING, mcm dh nk lupe sumenye.....huhuhu...sngt mendukacitakan....usaha perlu diteruskan....." ANA " kwn opis yg baru aku knl slalu memberi kata2 smngt kat aku...." jgn putus asa ina, biaserlah tu mula2 kan ".....dia seorg yg sngt rilek....happy....n slumber....syok plak tgk dia mcm tu....wlaupun ada mslh still leh wat lawak ngan aku....sngt rajin melayan pertanyaan2 aku....tq CIK ANA...


rutin harian skrg, kul 830pgi msuk keje....530 ptg balik keje....balik keje asyik dok pk kan keje kat opis....risau beb....dh 3 hari aku cube settlekan mslh coding yg sama...awatlah xdpt2 ni....ader jer error......huhuhuhuhuhu....


adoiiiii penat nye otak....ok rileks duluuuu..... ( EN.CHENTA HATI tolong bagi power cikit kat CIK YUMICI NI.....huhuhuhuhuhuhu )

5 comments:

eya said...

nnt dtgla wahai superhero kat ina dlm mimpi..kasi semangat sket..ekekek

~dARlee zURiS~ said...

hehee..biasalah tu
mula2 keje kan..blur2 je lah
ti lama..insyaallah ok
chaiyuk2 ye :)

atty's said...

takpe,ina..nanti ..mesti menjadiknya..sabar ye..

★ Nu♥ℜul ★ said...

hiiii
xpeh2 do the bez k
nurul doa kan yg tebaek ;p
misz u

IEYNA said...

kak eya nk hero ina dtg secara real...mimpi xbest...hehhhehhe

thankz kak aty, nurul n zuris....chayok chayok... :)