Wednesday, February 4, 2009

perihal kewekz...

:: sila klik poster ini, utk melihat paparan yg besar k ::
***************************************************

KEWEKZ....agak unik nama tu kan...nama sbnr AYU KAMALIA....skrg dh bergelar guru....seorg yg happy banget....tapi berjiwa sensitif....mementingkan hubungan persahabatan.....kawan susah n kwn sng aku....giler sukan mcm aku....suke edit mengedit gmbr mcm aku gak....n xlama lagi bakal bergelar pengarah filem....knp? xpercaya.....hah tengoklah filem terbaru beliau "FRENZ....sebuah kisah lambang persahabatan.."...poster dh diedarkan dan filem akan bakal ditayangkan.....hehheheheeh


wah, melambung2 kewekz aku puji.... (^-^) .....saje promote ur blog....kewekz baru je mengaktifkan diri ber'blog'...hasil drpd paksaan aku....hehhehehhe....dh lame kewekz ada blog tapi xaktif2......so dngn hati yg rela kewekz menghiasi kembali blog beliau utk tatapan rakan2 nye....


yg paling aku suke tntg kewekz ni adalah idea dia yg kreatif dlm edit mengedit.....amacam, cntik tak poster tu...aku adalah salah sorg pelakon dlm citer tu....hahahhahaahha.....opssss jgn silap org ek...di sebelah tu bkn gmbr CHENTA HATI...tu gmbr gejek selaku player handball UTHM....mamat tu single lagi klu xsilap aku arrrr.. :) ... yg xpuas atinye, apasal muke aku ngan gejek sebelah je....bukan aku ke pelakon utama...hehehhehhe...


thankz kewekz, ko punye poster mmg mantap....so aku kasi tampal kat blog aku ....muahhhhhh....luv u arrr kewekz....

5 comments:

jijin said...

email aku gambo ko yang belum edit.. aku nak manipulasi sikit.. eheheh... gambo passport ko akuwat tak jadi2.. email banyak2 ea..

atty's said...

mmg cantek sgt..kty pun suka edit gambo..lagi kalo time free ngn ade mood..

:: kewek :: said...

ooo..leh ar share idea ni..gambar jiha n the geng tak masuk lagi..

IEYNA said...

nnti aku bagi ek jijin

betul tu kty...kdg2 ina siap print letak dlm album...hehhehhhe

baik2...nnti si jijin yg edit muke ko kewekz...hehhehhe...

Mak Su said...

all the best utk kewekz