Wednesday, February 18, 2009

Ku tunaikan janji... :)

okey, jnji tetap jnji kan...aku dh berjanji ngan rakan2 nk masukkn beberapa pict pertunangan aku di dalam blog ni...sorry coz membuatkan kalian tertunggu2....xmau citer pnjg2, so layan je pict ni k......zasssssssssssssssss (^-^)


:: mini pelamin ::


:: hantaran drpd pihak lelaki....merah+hitam ::


:: ketibaan rombongan pihak lelaki ::


:: luv cake utk chenta hati ::


:: ni lah CHENTA HATI aku... (^-^) ::

..... buat pertama kalinya aku menunjukkan pict CHENTA HATI....


:: my fiance ::


:: cik yumici ::


:: special 4 my fiance .... white + pink :) ::

:: ........................ ::

:: sweetday ::


:: thankz frenz coz sudi dtg majlis kitaorg.....CIK YUS (kebaya pink+putih), time kacih bebanyk ek coz jadik 2nd photographer ieyna n CHENTA HATI...cntik gmbr2 yg CIK YUS ambik.... :) ::


:: geng2 CHENTA HATI ::

p/s : aku dh uploadkan dlm friendster k.....so klu nk tgk lagi, sile tgk dlm fs aku...

15 comments:

eya said...

da mcm ina naim lak akk tgk ieyna nih..hehe..cantek baju tuh.

~Cinta Cukulet~ said...

wah..pelaminnya ada rama-rama gitew hehe

~dARlee zURiS~ said...

sweetnye...
cam menikah je
hehhee...

idayusof said...

alaaa... x dapat tengok gamba lahhh. apesal ntah.

tapi thanks to u, sebab jemput kita datang umah

idayusof said...

hahhahaa..

dah boleh tgk dah.

eh, macam kenal je gamba2 tu. jangan lupe nanti upload gamba kite 2 orang eh.

xde kat dalam camera yus lah!

anyway,
i'm happy for both of you okeh!

[b][y][t][i][e] said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
cik yumici!!!
pic cantik sgt!
cik yumici lawa sgt!
pelamin mini,hntrn sweet sgt!
lawaa larr......teruja ni..hehe
congratss 4 da beautifull butterflies events.. =)
realyy sweet!!i mean it.. =)

jijin said...

cantik..!! tahniah.. semoga kekal sampai ke jinjang pelamin..!!

atty's said...

tahniah ieyna..

lawa..tema pink putih..so sweet..
lawa baju ina..

adik nampak sehat , berisi..mesti happy le tu ..

Mak Su said...

so sweet pilihan kaler tu, pink + putih.

tahniah kat cik yumici and abang nya :)

ku tak sempurna said...

waduuuhhhh...

dah macam bersanding dah... meriah... :D

congrats...

selamat menempuh alam "darah manis"

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

pergh!!!!mcm dah kawin!tahniah!!!

zazawatie said...

tahniah my fren...dah jadi tunang org jgn nakai2 tau hehehe

IEYNA said...

thankz....... :)

++wanFaDhilaH++ said...

nie baru aku berpeluang tgk member aku nie tunang..dah mcm ala-ala nk kawen dah...hehehhee..neway tahniah..semoga berkekalan..:)

IEYNA said...

cik wan, hang org terakhir tgk pict aku...huhuhuhu....sedeyyy....

aku tggu turn ko plak ngan abg tuttttttttt......hehhehe :)