Sunday, February 22, 2009

Honda Civic Club...

hari ni my fiance ajak g PUTRAJAYA....join club CIVIC n LANCER konvoi beramai2 dari PUTRAJAYA ke UITM shah alam....first time kitaorg join club ni...mmg best giler coz dpt kwn2 baru n yg paling best dapat mempamerkan kehebatan kereta masing2....


mula2 tak terpk pun nk join club ni....pastu my fiance m
ntk pndapat antara nak g atau tak PUTRAJAYA pagi ni....hehhehehehe....aku mmg suke aktiviti2 konvoi ni....so aku pun excited suh dia g...lagipun kat UITM ada pertunjukkan kereta n motor....civic, waja, kancil, vespa, skuter.......perghhh memang meriah ...... (^-^) .....


:: ahli2 club civic n lancer berkumpul kat PUTRAJAYA ::


:: civic merah...empunya si CHENTA HATI ::



:: kita serupa..... :) ::


:: hitam itu menawan ::


pstttttt........cayang, i nak MYVI boleh tak....nnti leh join club MYVI plak...hehehheeeehhe

6 comments:

Mak Su said...

wah...kaler garang2 belaka. merah dan hitam :)

Mak Su said...

ieyna kena tag :)

★ Nu♥ℜul ★ said...

wah best nyer g konvoi

atty's said...

kty pun suka g konvoi nie..dpt kawan2 baru

shahrul nizam said...

ai leh tak kiter pun nak join club civic putrajaya ni.. kita pun suke konvoi gak... kiter pakai honda civic eg9 jer.. b16a vtec. cam ner nak contact awak yer... kiter tinggal precint11 putrajaya...

IEYNA said...

hye shahrul nizam :) .... kite join club civic ni pun coz my fiance yg join....try buka blog awak tpi xley...so kite pn xtau nk tinggalkan pesanan kat awak cmne.... :)