Monday, February 23, 2009

Aku bukan penganggur.....

alhamdulillah, berkat kesabaran aku selama ini dlm mencari pekerjaan AKHIRNYE aku telah diterima bekerja di sebuah syarikat IT di KUALA LUMPUR....aiyaaaaakkkkkkkkkk.....tercampak jugak aku kat KUALA LUMPUR ni....huhuhuhuhuhu.....


cmpur yg ni dh 4 intrvw rasenye aku gi....last2 tersangkut gak kat KEY EL ni...PERASAAN???? happy ader, xsuke ader gak cikit2.....hehheheehe....klu diberi pilihan aku nk keje kat JOHOR atau N9 je....knp? sbb tmpt tu sngt familiar ngan aku....gerenti xsesat....KEY EL....????huhuhuhu...aku sokmo sesat.....


hari ni 23hb 2. 2009, aku strt bekerja sbgi ANALISIS IT....keje lbh kurang mcm programmer arrr.....bangunkan sistem....baru je masuk, bos dh bgi projek....xlama lagi kesan kedutan di muka akan semakin bertambah....knp???? sbb aku dh strt jebakkan diri dngn bidang programmer ni.....terpaksa ngadap coding2 yg memeningkan kpla.....JAVA, bahasa pengaturcaraan yg amat melemahkan jiwa dan raga ku.....huhuhuhuhu.....


xperlah, yg penting aku kene berusaha meningkat kemahiran yg ada dalam diri ni......org kata ni rezki lps bertunang....nnti klu dh kawin lagi bertambah2 rezki.....(^-^) ......

terasa rindu ngan seseorg lah....emmmmmmmm

8 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

congret

Tirana said...

congratulation! Work smart, okay..

~dARlee zURiS~ said...

dah dapat keje?
tahniah!!
:)

eya said...

mesti rambut cpt gugur,asek dok mikir..n tgk kod2 je. berpino2 la mate ina nnt. xpe,cr pengalaman selagi buleh..INA BULEH

Mak Su said...

tahniah! tahniah!

kat mana tu?

atty's said...

tahniah ieyna..i wish u gud luck..
kalo ade apa2..leh je koling2 kty..sudi membantu..

[b][y][t][i][e] said...

congratss cik yumici..keje rajin2 tau..hehe

NoU said...

takpa ina..tu satu cabaran..hehehhe chayok.