Monday, February 9, 2009

Henna.....

tetiba teringn nk meng"henna" kan tangan ni...mcm2 pndngan mengenai henna ni...terpulang kpd diri masing2...ada yg kate bleh pakai...ada yg kata xleh pakai...2 padangan stiap individu...keinginan aku skrg adalah nk mengukir jari jemari ni dengan design yg simple supaya kelihatan cntk di majlis pertunangan nnti... (^-^) .....


( pict google )


mlm ni aku search kat google design henna...mcm2 design aku jumpe..cnth yg kat atas ni simple je....xlah crowded sngt..aku pn xsuke penuh2 sngt...nnti nmpk xcntk...okey, nnti ajak akak g bandar...cari kedai yg bleh meng"henna" kan tangan aku ni....hehhehhe...tggu k, pict henna drpd tgn aku sndri... :)

7 comments:

atty's said...

design yg kt ats tu cantik & simple..

~dARlee zURiS~ said...

nice
simple tp cantik
zuris pun nk wat gak
tgu kawen ti lah
hehee...

Mak Su said...

simple jer desain tu, menarik, tak serabut.

maksu pun pernah buat, saja seronot2.

guideline ttg hukum hakam ni senang jer:-
asalkan tak ikut agama orang lalu menyamai mereka,
asalkan tak ikut budaya orang lalu menyamai mereka,
asalkan tak mengagungkan2 amalan mereka dan menggunapakai utk diri kita pula,
asalkan tak meniru bentuk pemakaian agama adat budaya orang yang tidak menyembah Allah.

:)

IEYNA said...

thankz mak su... :)

betui kata maksu tu....

yg penting kite tau apa yg kite buat.... :)

★ Nu♥ℜul ★ said...

tantek r design kat pic tuh ...

IEYNA said...

cantik ek nurul.... :)

nnti dtg umah cik na, kite bgmbr ber2 ek.... :)

IEYNA said...
This comment has been removed by the author.