Sunday, December 7, 2008

ucapan tahniah lagi.....

actually, aku still lagi bleh online coz my CHENTA HATI xgune pun my broadband....mgkn dia pun xder masa nk online kat umah raye2 ni....coz baru beli PS2.....msg aku pun kadang2 xberjawab gara2 PS2 tu....huhuhuhuhuhu....


smlm 6hb 12, teman CHENTA HATI g umh kenduri kawin...bestfrez dia yg kawen...congrat utk HELMI n pasangan....



sronok tgk pasangan ni cz diaorg adakan majlis dkt umah diaorg sndri yg baru je beli....kwsn rumah tu mmg best....rumah pun lawa....blkang ada laut....wah mmg gempak... :)


emmmmm....aku msh lagi berangan2.....mampukah aku memiliki rumah sebesar itu.....???
(insyallah....angan ini akan menjadi kenyataan)

1 comment:

Eya said...

hi eiyna..awat pic terchenta sentiasa
di sensored je??malu ek..