Wednesday, December 10, 2008

Malaysia vs Thailand....


Tepat jam 5.57ptg, aku dah bersiap sedia dok dpn tv....jrg aku tgk tv ptg..tapi kali ni aku nk sngt tgk aksi player malaysia mai
n.....


hari ni dlm paper teruk penjaga gol malaysia kene kutuk...cian plak rasenye...di atas kecuaian nye, malaysia kalah dengan vietnam....


yah, terbukti aksi malaysia mmg hampeh...huhuhuhuhu...mcm sakit ati je tgk diaorg main ptg ni...kalah ngan thailand 3-0......mybe 3-0 kot coz lps je jaringan ke 3, aku trus ke dapur makan....hehhehehehe...dh malas nk tgk....


apa yg aku dpt lihat, arini aksi malaysia sngt slow...lari slow, kejar bola pun mcm malas, mcm smngt main dh xder.....knp ek? kdg2 cian gak ngan player2 asyik kene kutuk ngan peminat bola sepak......


yg pasti utk game ptg tadi mmg sngt menghampakan....... :( ........

5 comments:

~Eila @ Along~ said...

hi yumici..tq singgah my blog..kalo citer pasal bola ni..malaysia ni harapkan ade group je lebih..kalo nak menang tu..mmg tak harap la...

nahmy said...

semenjak bbrp tahun ni M'sia mmg tak kiut langsung dlm game bolasepak. mcm nak rakk sokong...tp pastu terpeleot jugak.

AL-BIMA SAKTI said...

salam,

salam kenal...


bola? hampeh...

Mak Su said...

nasiblah maksu ni tak minat menonton bola... hehehe

Nik said...

bola malaysia? erm!
..no komen