Tuesday, January 6, 2009

Surat ini....

Tin tin....(mcm tu ke bunyi hon posmen....?? :) ).... posto posto....cik nor azlina ada? ada surat daripada UTHM utk dia....

alanggggg ( jerit ayah ku..).... ada surat ni dari U...kene sign....

emmmmm...surat apekah itu? (dengan tersenyum lebar).....pos laju
lagi tu....oooo surat tamat blaja di UTHM......UNIVERSITI TUH HUSSEIN ONN MALAYSIA...dulu dikenali sbgi KUiTTHO.... :)


"sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Tetap Senat mengenai peperiksaan/keputusan peperiksaan yang bermesyuarat pada 24 Disember 2008 telah memperakui saudara/i dianugerahkan dengan SARJANA MUDA TEKNOLOGI MAKLUMAT, KELAS _______ (dirahsiakan...hehhehe) "



yah, akhirnyeeeee.....aku akan dianugerahkan ijazah.....
mmmmm...yg xbest nye kene tggu majlis konvo yang agak lewat diadakan... konvo di UTHM hanya diadakan skali, berbanding dngn U lain...ada sstgh U tu ada mini konvo, so xpayah nk tgu lama2....huhuhuhu


xperlah, yg penting surat ni dh smpi kat tgn aku n aku puas ati ngan kptsn yg aku dapat....alhamdulillah....


kejayaan aku hasil doa n smngt dripada ke dua ibubapa ku, adikbradik n rakan2 sume....ada seorg lagi insan yg xkan aku lupe spnjg hayat ku....dialah yg menjadi pendorong aku slama ni...tnpa nasihat n smngt dia tntu aku xkn mencapai kejayaan sprti skrg....bukan sng untuk menggenggam segulung ijazah....


duluuuuuuuu....(wah tetiba teringt kisah silam....) ... aku hnya memiliki sijil poly....sthun aku bekerja sbgi pmbantu rekod perubatan di sebuah hospital...masa tu xterpk pun nk smbg study....tapi insan ni telah menggalakkan aku utk smbg blaja.....spnjng aku study, dia xjemu2 bagi sokongan kat aku...time aku down sngt time study, dia jugak lah yg menaikkn kmbali smngt aku...walaupun dia jauh daripada ku, tapi doa dan nasihat dia sntiasa mengiringi ku......thanks 4 everything....



jikalau dia baca apa yg aku tulis ni, aku hnya ingin memberitahu nya " terima kasih coz sudi menjadi sahabat yg baik, sahabat yg stia, sahabat suka dan duka ku (hampir 15 tahun kami telah menjalinkan persahabatan....lama kan....) , terima kasih jgk krna menjadi CHENTA HATI yang sangat2 rajin melayan karenah aku.....terima kasih utk segalanya...... :)

7 comments:

eida~fatiha said...

tahniah diucapkan..

ku tak sempurna said...

congrats...

nmpknya, langkah utk thn baru ni dah mula cemerlang...

semoga lebih cemerlang lagi :D

Mak Su said...

wow! bestnyer! tahniah.... :)

IEYNA said...

thankz eida, KTS n maksu.... :)

doakan smga tahun 2009 ni lbh bermakna dlm hidup ni..insyallah....

eya said...

wah..cemerlangnye dia...congrats..
ade cite2 nk smbg study kat oversea?

Muhafis said...

dan dia adalah seorg lelaki.. huhuh.. tahniah dah grad.. ku bru diploma.. huhuh

IEYNA said...

kak eya lom terpk nk g oversea...huhuhu....

hi muhafis....smemangnye dia adalah lelaki...hehhehe...xper, lps diploma smbg degree k... :)