Saturday, January 3, 2009

kehadiran org baru ....

" SELAMAT TAHUN BARU - 2009 "

mcm dh lambat wish je kan....ishh xlah lambat sngt...terlewat 3hari je.... :-) ..... aku agak bz sejak akhir2 ni...so jarang cikit online...klu online pun juz baca entry blogger yg lain..xsempat nk reply n story citer2 yg terkini...sorry....... :)


2009 ni family aku bertambah lagi dngn kehadiran insan baru yg semem
angnye di nanti2....."MUHAMMAD ALIF ASHSOBIRIN BIN TAJOK ARIFFIN"...fuh, panjang nama tu kan....


:: gambar ni diambil 2 hari slps ALIF dilahirkan ::


bertambah lagi anak buah aku....yang paling sronoknye dpt anak buah lelaki....almaklumlah keturunan aku ni rmi pmpuan....anak buah aku ada 5 org, 4 gurl n 1 boy.....so dngn kehadiran ALIF ni bertambah lah hero dlm family kami.....


sblm kelahiran
ALIF, aku sempat tnya kat abg ipar aku nk letak nama ape kat baby nnti.....abg ipar aku kate klu lelaki dia nk letak AS-SOBIRIN klu gurl biar akak aku yg bagi nama.....hehehhehe...aku tau knp nama AS-SOBIRIN jadi pilihan abg ipar aku....biar anak dia sntiasa sabar n tenang je mcm dia....hehehhehehehehe.....


yg penting skrg akak aku dh selamat melahirkan baby yg comel...... :-)

7 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

cOmey nyer baby nieh ..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

weh.hidung die cam ko.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

weh.lupe plak.anda di tag ye cik ina

IEYNA said...

comey mcm unty dia kan nurul.... :)

yeke mcm hidung aku...hidung aku bukan ke mancung cikit ke..hahhahaha...

aiyak...kene tag ke cinoi....huhuhu

ku tak sempurna said...

tak boleh tgk baby... geram sangaaaatttt... rasa nak picit2 :D

IEYNA said...

huhuhu...jgn picit2 dia...

cian anak buah saye....hehhehe

jijin said...

la.. dah ada baby baru dah kak ayang?? tahniah..!! kim salam dia