Thursday, January 29, 2009

Aku gembira kerana......???

rasenye rmi yg tertanya2....cik yumici ni dh nak kawin ker.... :) ..... ayat plak berbunga2.....puitis sungguh.....jiwang???? emmmmm...nk kate cik yumici ni jiwang xlah jgk....tapi ada masa terjiwang cikit2....eleh, korang tipu klu korang kata xpernah jiwang....hehhehehehehe :) .....


utk makluman semua rakan2 blogger ( siapa yg nk tau je k... ), cik yumici akan melangsungkan pertunangan xlama lagi...yup, xlama lagiiiiiiii....tinggal beberapa mgu je lagi......skrg tgh bz ngan persiapan pertunangan.... :) ..... stakat ni, alhamdulillah sume persediaan berjalan ngan lancar hasil bantuan bakal tunang cik yumici...sungguh rajin CHENTA HATI cik yumici ni menolong dngn seikhlas hati....


pinky....2lah tema cik yumici...pink+putih....so sweet....(^-^)....klu lelaki nmpk jambu, klu gurl nmpk comey kan....spruh hntran dh siap...mmg cntik sngt2....thankz kak aida...idea akak mmg mantap....ada butterfly, white pearl, bling bling....yg paling penting akak aida memahami konsep hantaran yg cik yumici nak.... :) ... (siap ada konsep tu..... :p )....


sbhgn hntaran dh ada pada cik yumici....emmmm nnti cik yumici mntk kbnran kat bakal tunang leh tak uploadkan dlm blog ni....nnti xsuprise plak kan upload awal2....atau cik yumici msukkn kat dlm FS ke, FACEBOOK ke, FLICKR ke, PHOTOPAGE ke....ok nnti cik yumici pk kan nk uploadkan katne....


tgu je k gmbr2 terkini drpd cik yumici....

11 comments:

Mak Su said...

all the best to you and your bakal tunang :)

entry kat bawah tu tak leh baca, tulisan nya macam font wingding.

[b][y][t][i][e] said...

congratss yumici..bestnyyee dh nk tunang..hehehe..semoga sume berjln lncr ye!dh nk kawin nnt wishes lain lak utk cik yumici..hehe..

★ Nu♥ℜul ★ said...

ok .. jgn lupe uplOad au .. nak ingOk gak ..

★ Nu♥ℜul ★ said...

tagged udah d'buat

**__AkuStiKa__** said...

k.ina..tahuniah..penantian selama ini akan berakhir gak..moga kebahgiaan sentiasa mewarnai kehidupan k.ina..miz u...

noramsein said...

haaaa
thniah ...
dgn org mana???
org bumi ke org bulan???
heheh
congratz again
smoga kekal jodoh ke jinjang pelamn hendaknya
amin
=p

RieNa.YuMi said...

congrats gurl...

IEYNA said...

thankz 2 all my frenz....

doakn kbhgiaan kami k...

insyallh....sume akan berjalan ngan lancar.... :)

nanonano said...

tahniah..
so lps kawen blh la slow2 buat bakul telur dr paper tu ehh..
hihi
try la buat, senang je
:)

ops..salam kenal :D

nanonano said...

alamak..msuk id blog lain,
xpe la..senang2 jenguk sni lg k..
try la buat bakul telur/hantaran nanti :p
http://anyambakul.blogspot.com/

Qi_Cinoi.Lavigne said...

WEEEHHH.
seronoknye gile.
aku pon nk tunang gak.wawawaw.
im happy for u.semoga semuanya berjalan lancar.