Tuesday, January 20, 2009

Spa Q....

kenapa aku suke tgk citer SPA Q...? mesti rmi yg xlayan sngt ngan citer tu coz kbnykan komen yg aku baca dlm paper, pelakon2 SPA Q agak over....ye ke? emmmmm ada kebenaran di situ...bagi aku over dari segi pemakaian n solekan....


stakat ni aku xpernah miz tgh citer tu...eh tipu!!!....hehehhhe..pernah xtgk 2 hari coz g pahang...ada urusan penting yang perlu diselesaikan di sana.....yup, sangat penting.....terpaksa ku korbankan SPA Q untuk MU.... :)


ok smbg balik pasal SPA Q .... aku mmg follow citer tu masa musim pertama lagi...masuk ke musim ke dua pelakon mcm dh xbest...bnyk watak dah xder...fara comel takder( elly mazlein)...aku suke watak elly dlm citer tu...comeiii n manja....


seksi...? yup pelakon agak seksi aku rase.....aku xsuke tgk color rambut norish....emmmm...awatlah perang sangat...dh tak cntik rasenye....azizah mahzan plak, pakaian kurang sesuai dgn usia nye.....rmi jgk yang komplen......


bab jalan cerita still menarik lagi....xmembosankan...bnyk konflik yang berlaku...pasal family, percintaan, sahabat n macam2 lagilah...tapi aku still xsuke tgk rambut norish....huuhuhuhuhu...


"Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan " ... (ayat ni aku amik dalam satu forum SPA Q)

3 comments:

atty's said...

hi ieyna..kty suka tgk..
tp sejak zafrul suka at qis..ngn qis ala2 sengal melayan..mencinya..

jijin said...

fara cantik la.. bukan fara comel.. hehe.. diaorg tu mekap tebal sbb nak jimat kos.. sbb banyak babak n banyak sangat pelakon..
aku pon follow gak cite ni.. hehe..

IEYNA said...

hi kty.. :).. hah samalah ngan ina...geram si zafrul tu...dh org xsuke msh lagi terhegeh2 kat qis...xpsl2 gaduh adik bradik krna sorg lelaki..hhuhuhu


jijin ngindu arr kat ko...aku dh agak ko msti follow mcm aku...hehhee...