Wednesday, April 29, 2009

Nasi Lemak Antarabangsa (^_^)

awal2 dh planning ngan ema n ana, lps keje nk g jalan2....cuci2 mata...konon2 shopink...kot2 ader yg berkenan di hati....siap chatting lagi kat dlm opis...bukan dok jauh pun masing2...sblh2 je...hehheeeehhe....apa gune ada teknologi canggih kan.... :)


tepat jam 530pm, kitaorg dh bersiapsedia nk balik....park kete kat damai n naik lrt smpi ke ampang park.....bukan jauh mana pun damai n ampang park tu....sbelah stesyen je...malas nk tempuh traffic...time2 mcm ni mmg sume org balik keje...sure jalan jem punye...


actually, aku nk cari baju kurung...bnyk sngt kenduri kawen tahun ni..smpi dh tak tahu nk pakai baju aper...pusing2 pakai baju yg sama .....so kene cari jgk sehelai baju kurung ....sabtu ni ada majlis kawen lagi...huhuhuhu.....opss cik ema pn ader tersangkut ngan sepasang baju ni...hehehhehe....last2 dia beli gak.....


sblm ni mmg dh survey satu butik ni...baju cntik n price pun ok jgk arrrr....so tggu gaji je nak beli.....so skrg gaji pun dh dpt, HARUS dibeli baju itu.....(^_^).....

__ IEYNA __
:: sepasang baju kurung
:: color pilihan = pink

__EMA__
:: sepasang kebaya
:: color pilihan = hijau
:: contact lens

__ANA__
:: perfume ::


ok, 2 aje barangan yg kami beli.....(^_^).... sebelum balik, singgah makan kat restoran NASI LEMAK ANTARABANGSA ....ana dh lapar sngt...cian dia....nyummmmy jom makan....time utk bergambar plak (^_^)....smileeeeeeeeeeeeee :)



:: jari kiut cik ana ::



:: sungguh kilat sudu n garfu ini :) ::



:: cik ema yg sokmo comeyyy ::



:: si gadis kiutmiut...cik ieyna n cik ana.... ::

9 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

bestnyer shopink

dapnyer makan nsi lemak antarabangsa ..

gud nyte =)

IEYNA said...

nyummyyyy. :)

nite nurul....

cIk pEnNa said...

aduhaiiii..shedapp nye..

eya said...

xlusif sggh ns lemak antarebangse tu..silau mate dok tgk pic gerpu tu. tp mahal x ns lemaknye ina?

atty's said...

hai na...mana gambo baju kurungnya.

MiSya said...

wah...saya pun nak soping juge...!!!

Yunus Badawi said...

salam kenal.
dah banyak cawangan nasi lemak antarabangsa tu. Eloklah tu org kita dah maju. Semoga ke peringkat antarabangsa satu hari nanti spt nama nya.

Uncle Lee said...

Hi, I enjoyed looking at your pics here. Very interesting, and the bride is beautiful.
Best regards, Lee.

astalavista said...

nape tak ajak nie..hehee...nak juga makan..ema rindu kamu..