Tuesday, April 21, 2009

Leh caya ke ???? ...


"salam....sorry i tersalah no.....actually i nak msg kwn i, tapi tersalah tekan no plak.....emmmm klu tak keberatan leh kite berkawan...nama u sape....keje ke blaja...umur brapa..dok kat mana skrg....dh berpunya ke belum"




emmmmmmmm...ayat2 mcm ni dh lapok giler bagi aku....ayat2 nk berkenalan ni, nk jdk kwn lah.....dulu boleylah bro, zaman time aku study...skrg mana ader lagi ayat2 cikai ni... :p .....



utk bulan ni je dh 2 kali aku dpt msg drpd org yg aku xkenal...alasan nye, TERSALAH NO??? boley caye ke.....huhuhuhuhuhu...alih2 nk berkenalan lah plak....adoiiiiiiii...mcm2 arrr.....



mgulps ada sorg mamat ni...konon nya nama dia AMIR n tersalah hantar msg kat aku...dia kata nk hntr kat abg dia tapi tersalah tekan no...logik ke????.....soalan terakhir dia msg aku, "u ni dh berpunya ke belum..manalah tau isteri org ke , tunang org ke, gf org ke... ".......soalan ni sememangnye aku tggu.....
jwpn aku mudah je........
" i gf org n TUNANG org "
... (^_^).....langsung dia xmsg smpi skrg.....kuikuikuikuikui.....




hari ni dpt plak msg drpd seseorg yg smemangnye aku xknl...nama dia MOHD FIRDAUS.....alasan dia plak, kononnye no aku ada dlm active10 maxis dia....emmmm ni lagi satu TAK logik....aku ingtkan kwn lama aku kat johor coz no dia no johor...alih2 kata xknl n nk berkenalan.....dan yg paling best soalan mamat ni, " nak gak tau awak ni dh berpunya ke belum, manalah tau isteri org ke, tunang org ke gf org ke "......cube baca betul2...ayat tu sama sprti ayat di atas kan.....dsbbkan aku jujur jwpn aku pun sama jgk lah ...
" saya dh bertunang".....pastu lngsng mamat tu xmsg ape2 lagi....




CHENTA HATI xtau lagi citer ni...klu dia tau msti dia bising....pastu mesti dia akan cakap " off kan aje no maxis tu.....xpayah gune lagi"....huhuhuhuhuhu...bukan nye aku xnak dngr cakap CHENTA HATI cume aku sayang giler no maxis ni...8 tahun dh pakai...lama tu...dulu masa aku beli no maxis ni dngn harga RM200....mahal siotttt....tu zaman dulu2 arrr...skrg ni RM8 pn dh dpt pakai no maxis....hangin je.....



emmmmm.....bagi aku ni mungkin dugaan smasa bertunang....kdg2 ader je org yg sngaja nk menguji kesetiaan kite....sorry lah beb...sesungguhnye cik yumici mmg setia n jujur pada CHENTA HATI.....lagipun kami dh bertunang...so kene jaga hbgn ini dngn sebaik mungkin....insyaallah....cume aku terpk smpi skrg, ADAKAH MAMAT2 TADI TU BETUL2 TERSALAH NOMBOR ATAU SNGAJA NK MAIN2 KAN AKU....hmmmmmmmmmmmm



7 comments:

eya said...

ermm..sll jd cmtukan..slh nombor. agaknye ms tekan2,x tgk keypad gaknye. bajet da terel je. tp kalo da slh no,pastu lebeh2 tnye..tu mmg sj nk mengatai..ade org tu,da slh no..dahla..ni siap mintak topup..katenye nenek dia sakit tenat.
ape kaitan topup n nenek sakit.manusia2..yg xleh nk caye tu,poan lak yg slh nombor mintak topup.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

sengaja nak main2kan la tu.kalo aku 2 je, ignore, x bls langsung, 1 lg kenekan r die balik.
cth : "oh.ko firdaus.nak bayar hutang ke ape.rm3k ko hutang tu dah 3bulan x byr"

EyEdA said...

btol3x
mayb org tu byk sgt nomor..
tp ayt copy paste..

~dARlee zURiS~ said...

lain kali nk ngorat gunalah alasan lain kan.. ;)
tak leh pakai ar org camnie
apalah..ish ishh..

atty's said...

tu ler dulu kalo nak beli no sampai rm200..kan.skrg 8 hengget dah dpt..

kty ni pun kadang ado..malas nak layan..

delour said...

llaki zman skrg still ngorat cr old fashion gak dear...xde modal ln kut..hehe..anywy hpe u hepi2 wth ur chnta hati tu..=)

cIk pEnNa said...

jadi pengacau aje nih..
semoga kamu & incik tunang berbahagia sll..
;)