Thursday, April 9, 2009

Kerja sekolah saya malam ini....

guru aty ada bagi keje sekolah....so kene siapkan malam ni...klu tak esok ke sekolah kene denda...(^_^)...gimik semata2...xder kaitan langsung pun sume itu...hehhehehe


ok, cik yumici kene tag oleh kak aty...so malam ni dengan kerajinan yg tinggi cik yumici menjawab dngn seikhlas hati...thankz kak aty....


Kerja sekolah saya malam ini :-

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

LUKISAN HATI ......knp? ... sbb hati aku sntiasa dilakari dengan kegembiraan, kesedihan, kejayaan dan ........ (^_^)......


2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

www.yumicilove.blogspot.com
idea dtg drpd nickname ym aku....dh hampir 7 tahun aku gune nama yumici ni...sngttt comeyyy (^_^).....


3)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

DULU pernah gak nk hapuskan blog ni...coz ada parasit-parasit yg mengganggu jiwa ni...huhuhuhu...tapi bile pk2 balik....adoiiii syg banget dngn pinky blog ni...parasit2 semakin bnyk membiak....so abaikan.. (^_^)


4)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

KAK ATY....blog yang mantap, cune, penulisan yg xjemu membaca, background blog yg sokmo lawa (^_^).... (okey kak aty dh bnyk puji ni..satay kajay k...hehhehe)

4 comments:

eya said...

nm yumici mmg cute..cm namo jopun

atty's said...

nama yumici tu mmg beh..tq na..buat..tag ini..muaahh

IEYNA said...

nama jopun sesat kak eya..sesat kat malaysia..hehehhe


muahhhh utk kak aty gak... :)

13may said...

nama yumici tu memang cun...cun cam tuannya jugak..

eh! ter'ayat' plak >:P