Sunday, April 5, 2009

Jom tengok wayang...."FAST AND FURIOUS 4"

huhuhuhuu....sedeyyy....dah nak balik key el.....(! _ !)...cepatnyeee ari ahad.....


sblm balik key el, chenta hati ajak g tgk wayang....kasi hiburkan hati aku ni dulu.....coz chenta hati tau apa yg tersirat n tersurat dalam hati aku ni bile nak balik key el.....huhuhuhuhu.....




pilihan movie kitaorg arini "FAST AND FURIOUS 4"......best citer ni....sound dia mmg xpayah nak cakap arrrr....kuat giler....mcm nk pecah panggung wayang tu.....aku mmg follow citer ni...xsangka plak dh siri ke 4....


tiket utk arini mmg full...so kitaorg bernasib baik sempat beli tiket....mmg layan arr tgk citer tu...so klu korang minat ngan citer yg penuh aksi, movie ni mmg sesuaiiiii sngt.....g lah tgk k....hehehhe (^_^)....


p/s: tough giler badan DOM tu, tapi body CHENTA HATI aku ape kureng nyeeee.....lagiiii tough...kuikuikuikuikui :)


okies..nk tido awal malam ni...esok keje....badan terasa penat..smpi key el dh petang...hujan plak tu....syok tido......zzzzzzzzzz..........

7 comments:

~dARlee zURiS~ said...

alaa...zuris tak dapat g tengok citer nie
memang fully booked je kat sini
geram.grrr.!!!

idayusof said...

dah tengok dah citer tu.. ari kamis lagi dah tengok. ehehhe.


biasalah JB bukan ramai ngat orang pon. :)

p/s: en.chenta hati tough kat perut kah?? lallalaa. jangan marah ieyna

Mak Su said...

cerita race kereta ker? maksu tak tgk dari siri 1 sampai 3, sbb rasa macam tak 'in' dengan maksu... alamak, maksu ni belum cuba lagi dah kata tak nak, ek.

IEYNA said...

g tgk zuris...syokkk giler....bnyk aksi2 menarik.... :)

psttttt...cik yus...aset penting utk chenta hati tuuu...hehhehehe (agak2 dia ada baca tak ape yg kite tulis ni...hehehhehe)...


xpe maksu....lain org lain citarasanye..try tgk dulu maksu...best...heehheh

atty's said...

kty dah tgk seblom org len tgk..hehee.
tp utk fast & furios 4 nie bagi kty kurang skit..besh lagi masa part 3..
yang kali ni
besh masa memula..
lepas tu adegan dlm terowong je..

eya said...

x hajak hakak pong..nih nk nangis nih..

IEYNA said...

kak aty dpt tiket percuma ke..ishhhh xleh jdik ni...ina nak beli tiket punyelah susah..full sokmo...hehhehe


alaaa jalan ngan chenta hati terlupa kak eya plak...hehehhehe...