Tuesday, April 28, 2009

Kuning Di Raja....Congrat Ayin...


kebiasaan cik yumici, sbtu n ahad msti xder kat key el ni...balik kg...trasa N9 n KEY EL ni dekat plak coz tiap2 mggu balik kg...nsb baik ada C
HENTA HATI yg setia menunggu cik yumici kat seremban...thankz cayang....(^_^).....


thn ni mmg ramai sngt kwn2 cik yumici yg menamatkan za
man bujang msg2...sume dh nk kawen....huhuhuhu..cik yumici bile plak? hehhehehehe....coming soon arrrrr.....


hari ni kwn cik yumici masa kecik2 telah melangsungkan perkahwinannya.....(umah dia n umah cik yumici sebelah je...so kami ni jiranlah.... :) .... ) ..
....cik yumici n chenta hati ikut ngantar rombangan pengantin lelaki....dari jauh dh nmpk khemah kuning...wah kuningnye !!!!!....mak ayah family pengantin pmpuan pun sedondon berpakaian kuning....family ni msh kuat mengamalkan adat perpatih....dato undang rembau pn datang...majlis perkahwinan ni penuh ngan protokol nye...heehhehehe...lecehhh.........


tepat jam 1 ptg pengantin dh mule berarak....wktu tu plak tetiba hujan...cian pengantin, hujan2 pun kene berarak gak...junjung lagi tu.....klu aku kawin rasenye xmau arrrr junjung2 ni...terasa gayat...huhuuhuhu....takut jatuh.....


:: wah, kuning giler kan (^_^)......congrat ayin ::


:: hujan2 pn pengantin kene berarak gak....pastikan make up xcair k ... :) ::


:: pelamin ala2 di raja.... ::
:: adik2 baju pink tu tgh tggu turn nk menari...comey2 belaka ::



mmg happening majlis kawen member aku ni...ada penari kanak2 lagi....pelamin kuning di raja...meja makan pun wrna kuning di raja gak....sng cerita mmg sume warna kuning.....(^_^)


"SELAMAT PENGANTIN BARU KHAS BUAT KAMARUL BAHRIN n PASANGAN"


:: cik yumici empunya tuan blog ::


ontway nak balik ke key el, CHENTA HATI ajak makan cendol sp
ecial....CENDOL LEMAN DAWI....kdi ni pernah masuk rancangan MAJALAH 3 coz satu2nye kedai yg boley tambah dengan percuma....mmg ramai giler org nk makan cendol sedap pak cik ni....siap beratur panjang tu....mmg sedaplah cendol pakcik ni...leh datang lagi nie... (^_^)....

:: cendol LEMAN DAWI..... ::


p/s : sume kisah ini berlaku pada 26hb APRIL 2006.....aku yg lambat masukkn entry ke dalam blog ni coz bz cikit.... :)


6 comments:

[b][y][t][i][e] said...

wahhh..kuningnye..hehe..

kt kg bytie ade gk yg buat lg adat perpatih ni..
klu org2 tua dlm keluarga tu suruh buat,ikutkn yo la..hehe..
tp if diorg xckp pape,xnk wat pn xpo..he

hehe..sapo xkona cendol leman dawi..he..terbaru,kt warung kita-astro prima pn ade masuk =)

**__AkuStiKa__** said...

hehehehe...k.ina cute nyer k.ina...hehehe same berseri mcm pengantin..tak lm lagi la tue...hikhik...amik berkat kata org..hehehe pe2 pun...mira doakn kebhagiaan snetiasa bersama k,ina...AMIN

atty's said...

salam na..

amboi kuning diraja betui..pasangan pengantin..

pelaminnya lawa ar na..

IEYNA said...

kuning....emmmm mcm xsesuai je utk ieyna n chenta hati...hehhehhee....warna pilihan kami adalah _________ ....nnti kami bgtau ek...

nasib baik lah family kami xader adat2 ni....yg penting kami mmg beradab orgnye... (^_^)

CT NORAMIZA said...

adoi la, terliuqnya tgk kedai cendol tu, dah tgk dlm majalah 3 dulu tu, sedap ek? ish teringinnnnnnn

btw, salam kenal, :) dtglah blog akak

~ thalhazlin ~ said...

hai sis.. blog hopping and found ur blog. sangat suka tengok pelamin tu.. urm..boleh tak tanyakan kawan sis dia amek bridal mana? huhu. thanks sis kalau boleh. kalau tak pun its ok. thanks for the pic :)