Friday, March 13, 2009

open game.....

sangat bosan malam ni......dok sorg2 kat umah...cousin balik kg......ahad aku plak yg balik kg....coz isnin ada intrvw....harini nak balik tapi xder org yg menunggu aku kat seremban....kebiasaannya CHENTA HATI yg akan setia menanti aku....tapi mguni xmau kacau CHENTA HATI ....coz dia bz ngan study...study rajin2 yer sayang.....


ape prncngan utk esok....?? emmmmm....nk tgk game kat DATARAN MERDEKA...team aku dri JOHOR dtg cni...so esok nk jumpe diaorg sume....huda selaku kapten awal2 lagi dh inform kat aku....ajak aku join skali
....wah rindunye nak main....TAPI, aku xleh join coz ada urusan yg perlu diselesaikan...." sorry geng...lain kali kak ina join k....jgn lupe MASUM thn ni ajak kak ina.... :) "


salah satu sbb aku xdpt nak main coz kasut sukan, tracksuit, brg keperluan sukan aku sume aku xbawa ke key el ni....huhuhuhuhu...cmne nak main.....tapi xper, esok dh jnji ngan adik nk g tgk diaorg main.....


Add Image

teringat zaman study......tiap2 ptg msti turun g padang....klu xmain netball, aku main futsal....klu ramai sngt bdk2 laki main futsal aku main handball plak join team kewek....hehhehe...mmg best...skrg aktiviti sukan pun dh kurang...balik keje dh petang...pastu xder geng plak nk ajak bersukan...so bersukan je dpn tv tgk SPA Q....hhehehehhe....ishhh sungguh membosankan kehidupan mcm ni.......



malam ni layan facebook....dh lama xusik benda alah tu.....rmi gak kwn2 aku dh bertunang tahun ni...ok, aku nk layan gmbr2 diaorg ni...cari idea utk mjlis kawin aku nnti... (^_^) ....

3 comments:

atty's said...

moning ina..

tu ler ina.kty pun lama tak bersukan..sjk benti co lama..kalo tak dulu aktif sukan & persatuan..huhuuhuh..mana lew tak gebus..

ina bila nak langsungnya?

[b][y][t][i][e] said...

wah..terer la cik yumici ni..sume leh main..netball la..futsal la..handball la..hehe

Qi_Cinoi.Lavigne said...

waaa...rindu team kite..xde penang game ke thn ni..wakaka..ade hati lg dah tua2 ni..
ko join la dorg weh, ko sng je kt sane anytime bleh (kalo bos bg cuti).
wakakaka..rinduuu nak main NETBALLLLL