Wednesday, March 11, 2009

Aduhhh....pening.....

hujan .... hujan .... hujan .....


skrg asyik hujan je petang2...balik keje hujan...g keje kadang2 hujan...rahmat drpd ALLAH....aritu banjir teruk kt key el....my cousin xlepas nk balik...tgh malam baru smpi umah....


kpala ni berat je....pening....knp ek ??? sbb kene hujan ke....emmmmm..g keje, balik keje aku setia bawa payung pink aku yg comey tu.....ader jgk arrr kene hujan cikit2.....tapi aku rase bukan sbb hujan....sbb mate ni kot....nk tmbh power lagi ke....huhuhuhuhu....oh tidakkkk !!!!


keje aku xlah seteruk mana...tpi boleh diibaratkan 24hours pandang skrin comp tu....ibarat je 24hours walaupun pada hakikatnye 9 jam je aku bekerja....(siapa yg bergelar programmer akan merasai situasi ini... ) .... tension bile coding yg aku buat tu ada error....makin terbeliaklah mata ni cari kesalahan dlm sistem tu......wah, terasa stress je.... :( ....


ada satu job baru sdg menanti aku....emmmm....insyaallah, klu ada rzki boleh dpt job ni....ape2 pn usaha tu yg penting.....klu aku dapat job ni, nnti aku bgtau korang sume k...doa2 kan lah.....key el akan aku tinggalkan....tapi klu aku xberjaya, nmpknye aku akan menjadi penghuni di key el ini.....wait n see ...... !!!!!

6 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

programmer..tp duk mngadap pc gak..kt opis..balik ruma ngadap pc lagik..bleh la aku jd programmer kan..ahahaha

Qi_Cinoi.Lavigne said...

programmer..tp duk mngadap pc gak..kt opis..balik ruma ngadap pc lagik..bleh la aku jd programmer kan..ahahaha

~dARlee zURiS~ said...

kat ipoh pun asyik ujan je
dah rasa nk demam nie

pakai eyemo lah ieyna
mata tu letih sgt kot

atty's said...

TU LER INA..SINI PUN ARI2 UJAN..
KTY DOAKAN INA DPT KEJE TU..

KALO INA NAK TAU ASYRAF TU..KAN..
DIA SELALU MANDI KOLAM KT PDG GOLF BLKG..UMAH..SELALU KENA MARAH NGN KTY..HEHEHHE

eya said...

kat area umah akk pon setiap ptg ujan.

p la check mate tuh..

MiSya said...

insyAllah....sy doakan ina dpt yea...hihi...chayo2...