Thursday, March 12, 2009

Kuittho....Masuk dlm radio ????


mgulps ontway nk balik ke key el, aku n CHENTA HATI terdengar satu lagu ni....xsalah aku radio ERA....rock di ERA kot.....masa tu aku dngr DJ tu bgtau lagu yg akan berkumandang skjp lagi adalah lagu drpd bekas student kuittho .... skrg bukan kuittho lagi tapi UTHM..UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA....trasa bangga jgk masa tu coz aku ni kan made in UTHM...hehhehehe



kitaorg pun layan lah lagu tu...kire ok jgk arrr...suara mmg rock habis...CHENTA HATI siap pesan kat aku suh try cari lagu ni....last2 bukan aku yg cari, CHENTA HATI yg tolong carikan.....
(^_^)......arini CHENTA HATI siap emailkan lagi video lagu ni suh aku tgk n dengar...ok, thankz sayang.... :')


bile dngr lagu ni tetiba hati ni rindu ngan suasana PARIT RAJA....huhuhuh....banyak kenangannnnnn......



2 comments:

Mak Su said...

maksu ni hardly dpt layan radio, asik merempit jer :)

atty's said...

ade sorg kwan kty keje situ..hehehehe..still working until now..ari2 brym..