Tuesday, March 24, 2009

Jat da da da & X-ray .....

baru pas download lagu JAT DA DA DA nyanyian DIA FADILA n X-RAY nyanyian NABILA HUDA...nabila anak amy search tu ke ek....pndi nyanyi rupenye.....leh tahan lagu ni..sedap di dngr...aku dh siap2 masukkn lagu nabila ni dlm blog aku.... (^_^)....lagu dia fadila tu plak aku dngr masa AF 7 mgulps...isma yg nyanyikan.....lagu ni pun best.....


oh terasa sngt kesengalan internet aku malam ni...sngt sngt slow...sngt sngt
menguji kesabaran utk keseribu kali....arghhhhhhhh.........tension tension......nak download lagu bnyk2 pn xleh.....


smntara nk tgu lagu2 ni sukses didownloadkan, mcm biasa aku akan syok sndri dngn bermain game.....aku mmg suke main game color linez ni.....game wajib yg ada dalam laptop aku....siap simpan lagi dlm thumbdrive n external...so klu g pc org lain still leh main lagi....hehhehehehhe.....



:: GAME COLOR LINEZ ::


teringat kewekz...dia pun suke main game ni dulu...agak2 skrg dia main lagi tak ek.... (^_^)....

5 comments:

atty's said...

hi ina..sehat tak...

ooh anak amy searh..pun pandai nyanyi ye..mana tumpahnya kuah kan..kty suka banget sama dia..lakonan dia berkesan..samada jadi jahat..seksi.atau baik..

★ Nu♥ℜul ★ said...

allo

nak download jgk r
best lg dye

Mak Su said...

ada sekali dulu maksu giler main game line ni, sampai setengah hari kot. gila punya berhantu

eya said...

la..si nabila menyanyi pulok? br akk tau

IEYNA said...

ina sihat kak aty...2lah baru tau dia nyanyi.. :)

download arrr nurul... :) ...syok dngr...

wah maksu pun main game line ni ek...hehhhe..layannnnn ek maksu...

ina pn baru tau kak eya... :)