Friday, September 12, 2008

Hapuskan parasit itu !!!!!

ishhhhh bosan sngt arini...pagi2 lagi internet dah buat hal...xleh nk buka ape2 pn..rupenye bdk2 kat bilik ict dh tukarkan kitaorg punyer id n password...huhuhuhu...ptg kul 3, g bilik ict coz nk tau masalhnye...dpt je id n password baru, trus aku buka apa yg patut...hehhehehhe...

sbnrnye arini aku ada cikit tugas..tugas nk hapuskan parasit ni..mcm2 dh aku buat tapi xdpt...so ada satu cara je...jeng jeng jeng...emmmm tpi xtau lah menjadi ke tak...yg penting parasit tu mesti dihapuskan....aku ni xlah kejam mana...tapi aku juz nk pertahankan hak aku je...dsbbkan parasit ni tak faham-faham, aku terpaksa gune kekerasan....

wait n see je lah apa yg akan terjadi nnti....wacaaaaaaaaaaaaaaaa.........

2 comments:

loveyou_is_cintamu said...

chaiyok!! hapuskan parasit tu..
spray je ngan ridset.. huahuahuahuhahah

IEYNA said...

hehhehehehe...mestilah beb...parasit itu akan aku HAPUSKAN...