Saturday, September 27, 2008

Balik kampung......




Hari ni keje sparuh hari je......ptg ni dh balik kg...tpi sblm tu nk g jalan2 dulu...nk cari tudung utk akak ipar aku yg baru smpi dri sabah......esok, insyaallah klu jadik aku n CINTA KU nk g mlaka kg atuk aku....coz sume family aku skrg ada kat sane tgh sibuk wat persiapan nak kacau dodol...hehehe.....


Tak sabar nk balik kg ni coz tahun ni sume adik bradik aku berkumpul....mesti kecoh giler umah tu ngan keletah anak2 buah aku yg cute2 mcm untie dia ni...poning kpalo atuk n nenek nnti....hehehhhe...




Persiapan raya :-
Baju Raye : Dah ada 2 pasang..ok lah tu....color maroon n peach
Kasut Raye : Ada 2 jgk...Tpi kasut ni bukan baru beli cume jarang pakai....hehhehehe...
Tudung Raye : Hah tudung raye ni baru je beli...heheheehe.....ikut wrna baju aku...kilat2 batu tudung tu... :)
Kuih Raye : Yes, aku berjaya jgk buat kuih raya tahun ni...2jnis..ok lah...alik kg continue buat ngan kak long aku n kak lis, bakal akak ipar....hahahahhha
Duit Raye : Sorry, xder..aku xkeje lagi...





Emmmmm setakat ni, 2je persiapan raya aku....ishhh xsabar nk raye ni...jumpe kwn2...konvoi ramai2....waaaaa mesti best.....

2 comments:

faridmw said...

salam... seronoknya... serba dua semuanya.. selamat hari raya... maaf zahir batin.. kampung dkt mna?

kami said...

hai salam pekernalan
selamat hari raya