Sunday, January 3, 2010

Adoiiii....saya terlambat :(

dh masuk tahun baru kan...arini dh 3 JANUARI 2010....betapa lewatnye saye nk wish HAPPY NEW YEAR kat kwn2 blogger.....huhuhuhuhu..... :( .... bulan 12 bulan yg sngt bz utk saye....mcm2 bnda nk kene settlekan...


malam tahun baru saye berada di dalam JAKEL bersama CHENTA HATI n family....cari kain langsir n baju nikah...hampir 4 jam kami berada di dalam JAKEL...CHENTA HATI dh wat muke penat.....ayah pn mcm tu...hehehhehe....lelaki klu shopink mcm tu arrr..xleh lama2, bising giler....aku n kaklong wat dekkkk je..yg penting kami puashati ngan pilihan kain yg kami pilih...BAJU NIKAH ??? dh settle so tinggal nk cari tukang jahit je... (^_^)....
sbnrnye aku mmg terlupe tntg TAHUN BARU 2010....xsedar lngsung beb.....1 JAN 2010, pagi2 lagi CHENTA HATI dh tnya tntg azam tahun baru....dngn slumber aku cakap " dh 1 HB ek... " ....hehehhehe sengal tol...slalu terlupe trkh...asyik dok pk psl persiapan kawen, sume benda aku lupe... (^_^)...


sepatutnye 1hb aku akan publishkan satu blog baru utk company CHENTAHATI...emmmm tapi xsempat arrrr....insyaallah xlama lagi aku akan publishkan blog tu...stakat ni alhamdulillah bisnes smakin berkembang maju......
kpd sume rakan2 blogger smga tahun baru ini menjadikan kite lebey berjaya drpd tahun2 yg sudah k....azam aku ????? ermmmmm nk jadik seorg pendidik yg lebey cemerlang (ni salah satu azam saye)....



**********************************

3 comments:

atty's said...

selamat tahun baru ieyna..semoga tahun 2010 ..adalah lebih baik dr tahun sebelom2 nya ..amin

★ Nu♥ℜul ★ said...

happy new year .
bestnyer sopink kat jakel .

Dak Wan said...

Teman lagi lambat nak wish kamu nih. Dah 11hb Januari Hehehe Anyway Selamat Tahun Baru gak ye?