Tuesday, December 15, 2009

Seronok dapat membantu ...... :)


bile bersama CHENTA HATI, sngtlah seronok ....tapi bile dapat membantu CHENTA HATI, berbaloi-baloi sronok saye..... (^_^)......mesti xfaham kan..apelah yg saye merepek ni....xpe2, abaikan...yg penting CHENTA HATI sdg bercuti skrg n saye dapat membantu dia semampu yg boley.....


kengkawan, CHENTA HATI saye skrg dh ada COMPANY sendri....ALHAMDULILLAH, agak lama tunggu akhirnye CHENTA HATI dan rakan kongsinye telah berjaya mengeluarkan produk perniagaan nya sndri...nnti saye citer k pasal company tu.... (^_^)....


smlm hari pertama saye membantu CHENTA HATI di kilang....ayap (anak buah chenta hati) turut membantu...kol4 pagi baru settle sume keje....produk bakal dipasarkan di kawasan PAHANG....arini CHENTA HATI n partner bergerak ke PAHANG untuk memasarkan produk mereka....utk permulaan ni, company tidak memerlukan pekerja....senang kata " sayalah bos, sayalah kuli".....klu nk berjaya ni bukan senang....kene mula dari bawah....susah2 dahulu, insyaallah kesenangan itu pasti akan tiba jua...


baru 2 mggu kilang ni beroperasi....stakat ni dapat smbutan area N9....insyaallah mgkn mggudpn kami akan g JOHOR plak....pasarkan produk...utk permulaan ni, kami cube memasarkan produk di 3 buah negeri...N9 , PAHANG n JOHOR....harap2 sume berjalan dngn lancar n pengguna berpuas hati dngn produk yg dipasarkan....


p/s: bz dngn company baru, tapi CHENTA HATI still luangkan masa utk aku....n yg paling penting persiapan kami utk tahun dpn.... (^_^)


5 comments:

zBobot said...

wahhh!! lepas ni ina jd cikgu merangkap bisnes women la yo..hehehehe...good luck!!

atty's said...

semoga bisnes adik ..bertambah maju jaya..amin ..

for ieyna..tq for takecare for ayap ..
kalo dia tak dgr kata ..pelangkong je sekali .ekekekkee ..

Meen said...

waaaa ^_^ semakin maju nampak...nt jgn lupa kan kami utk mecuba produk tue hehehhe ^_^ lalallala tahniah!!! nak gak bukak bisniz tapi tak tau apa die hehehehe

★ Nu♥ℜul ★ said...

Berbaloi2 .. hehheee ...

IEYNA said...

doa2kan ieyna mnjdi bisnes woman yg berjaya ek abg bobot... :)

doa2kan kjyaan kami ye kak aty...ayap rajin tau kak aty...hihihi

ok meen...nnti kak ieyna kasi try produk tu k..

cik nurul, mmg berbaloi2.... :)