Wednesday, September 23, 2009

kerana MEMORY CARD ini !!!!!


ishhhh knp aku xsedar ek...slama ni hp aku tersimpan gmbr2 lama yg sngt2 aku benci...knp arini baru aku terjumpa sume itu!!!!!! kenangan lama yg sngt menyakitkan ati n menyedihkan ati wanita ku ini......



hanya kerana sekeping MEMORY CARD ini, sume kenangan lama tu muncul kembali...perlukah aku mengingati zaman2 itu ?????...kisah yg penuh kedukaan n kesakitan....aku dh melupakan semua itu tapi tetiba hari ini sume tu muncul kembali...hanya kerana MEMORY CARD ini...


serius, aku betul2 xsedar akan kewujudan gambar2 lama itu di dalam hp ku ini....mcm mana aku leh xsedar ni......arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....mcm nak nangis rasenye.....sedey + sakit ati semuanye ader....... :(


malas nk pk, malas nk ingt dh sume ni....time raye2 ni xperlu sedey2 kan mengingatkan kisah2 yg 'bangang' tu.....!!!!!! ..... org kate watpe nak ingt kisah lama....yg berlalu biarkan berlalu....

3 comments:

Dj Epoi said...

Yang Berlalu biarkan berlalu Dik!!

Selamat Hari Raya....

Gua masih dalam mood raye hehheheh.... still kat kampung hehehhehe!

IEYNA said...

SLMT HARI RAYE BRO :)

huhuhuhu....2lah psl bro...bile tgk gmbr2 tu sedey giler...tapi bile pk2 balik, watpe nk ungkit kisah2 lama kan...

samerlah kiter....mood raye lagi ni :)

jijin said...

gambo pe beb? tak paham. suka wat aku tertanye2.. hehe