Wednesday, September 30, 2009

cikgu saya ke ni (^_^)

saya masih di sekolah lagi.....jgn xcaye k....lambat giler balik arini....borink dok umah....so amik kptusan temankan cikgu faezah...mnggu ni cikgu faezah jadik guru bertugas...wajib balik lambat....cian dier....


tadi ada org insurance dtg...promote insurance....siap bagi payung lagi...cntik...warna pelangi.... (^_^) ..... emmmmmm.... cntik klu amik gmbr ni....dtg plak idea aku yg merapu2 ni....hihihihi....dsbbkan kat bilik guru ni xder org, hnya aku, faezah n atul so line clear nk amik gambar....sume guru dh balik..student pun dh balik...so leh posing2 dlm bilik guru ni..hahahhaaha (gelak org jahat)..... (^_^)






:: cikgu faezah ni solo lagi tau....baik orang nye .... (^_^) ::

5 comments:

Mak Su said...

waduh...maksu tengok cikgu cikgi sekarang comel2 belaka, berpayung atau tanpa payung :)

IEYNA said...

hahhaha..mendalam maksud maksu tu... :)

atty's said...

amboi..ke main lagi2 bila cikgu2 berposink..

~ thalhazlin ~ said...

hi yumichi. thanks sudi jengok me blog. :) so, bride-to-be jugak ek? i'll link you k if you dont mind. [ops. saya link bukan sebab pelamin tu, k. dont misunderstand. kalau yumichi tak dapat bagitau kite bridal mana tu pun tak apa. just want to be friends wif teacher. hiks! ;)

IEYNA said...

kak aty-posink time student xder,...skali skala...hihihi


thalhazlin - hihihi...dsbbkan pelamin kiter bertemu untuk mnjdi rakan blogger...betui tak :)