Friday, June 12, 2009

Mak lang rindu....

:: NURUL RABIATUL ADAWIYAH n NURUL UMAIRAH NAJIHAH ::


rumah ini akan kembali sunyi.....tiada lagi gelak ketawa n aksi2 yg mencuit hati akan berlaku....huhuhuhuhuuu....pantas betul masa brlalu....aku akan kembali merindu...merindu kepada kedua2 anak buah ku, NURUL RABIATUL ADAWIYAH n NURUL UMAIRAH NAJIHAH....semggu diaorg dok kg mmg sronok giler....poning atok n nenek layan karenah 2 org cucunye ni.....



:: comeyyyyy ::


ptg tadi bersama CHENTA HATI, aku hantar diaorg g bus stand....arini maksu akan hntr nurul n jiha balik ke johor....maklang xdpt nak hantar coz ahad dh kene balik seremban....isnin dh start ngajar...huhuhuhu.... (dlm family aku maklang cute n adik aku maksu comot.....hehhehe)


:: MAK LANG n MAK SU nak posing gak ::


maksu g johor ada maksud lain tuuuuuu....nak dating ngan chenta hati dia...2 yg rela nk nk ngantar nurul n jiha....chenta hati dia dh sedia menanti kat larkin..hehhehhe....anak buah aku sngt anti ngan maksu dia ni coz adik aku suke nyakat budak2 tu.....(^_^)....



huhuhuhu....ni sume gmbr sblm CHENTA HATI aku smpi....posing dulu dpn umah....bab bergambar, nurul n jiha mmg pro....maklang akan sntiasa merindu nurul n jiha k....cayang korang.....cayang gak ngan maksu yg tabah mghadapi dugaan spnjng berada di dalam bas bersama nurul n jiha....hehhehee...sabar ek maksu..... (^_^)... (anak buah aku dari gemas ke johor xtido coz asyik bergurau kat dlm bas....poning maksu....hehhehehe)


2 comments:

atty's said...

jap je dah abis coti sekolah kan..

ieyna..jadik tk gi interview nanti..
wish u gudluck..

IEYNA said...

2 arr kak aty...
sronok plak dpt cuti lelama ni..
hehehehe


insyallah ieyna g...
emmmmm :)