Thursday, June 25, 2009

Konvoi Honda Club (^_^) ...

agak lewat story ni dimasukkn dlm blog cik yumici yg pink ni (^_^)....mggu ni kat sekolah mcm2 aktiviti....balik dh petang...huhuhuhu...letih banget....malam ni baru ada kesempatan nk upload banyak2 pict dlm blog ni...jom tengok sampai poning ek.... (^_^) .....


::: CIVIC RISING SPIRIT (^_^).....konvoi telah diadakan pada 20hb june sehingga 21june bertempat di RESORT TAMAN MINI MELAKA.....syoookkkk wooooo :::



::: berkumpul di PUTRAJAYA.....sepanjang perjalanan dari PUTRAJAYA ke MELAKA
hujan lebat .... :::


::: berhenti di R&R SEREMBAN untuk lunch.....dngr taklimat drpd ketua konvoi..... perjalanan diteruskan :::


::: sampai RESORT TAMAN MINI MELAKA dlm kul 2ptg.....msg2 check in bilik n rest coz ptg ada aktiviti makan2 (^_^) ...konvoi ke UMBAI, MELAKA.....makan ikan bakar .... :::


::: permandangan dari bilik cik yumici....... :::


::: ptg bergerak ke UMBAI...aktiviti panjat memanjat pokok rambutan (^_^)....masuk ke dusun buah pakcik tukang masak....mcm2 buah ada.... :::


::: cik yumici posing bersama teman baru, FATIN....nice gurl (^_^).....posing kat kete abg din...civic putih.... :::

::: bunga-bunga si honda civic (^_^)..... cari cik yumici ek... :::


::: lps makan malam aktiviti karaoke...ada game kotak beracun gak...cik yumici tak kene tapi geng CHENTA HATI kene nyanyi lagu irama dangdut....huhuhuhu...xpasal2 cik yumici n fatin dipilih utk menari bersama penari2 dangdut yang lain....malu nyeee...tapi layannn je....hehhehehe (^_^).....(gambar xbrapa nak clear....cik yumici bertudung putih)


::: lps karaoke, ada potong2 kek...surprise!!!!!!!.....smbutan hari bapa......"slmt hari bapa utk geng2 honda " :::


::: tu dia cik yumici berbaju oren....kebetulan satu team ngan CHENTA HATI...(^_^)...sehati sejiwa.....hehehhe....team cik yumici sumenye tinggi2.....jeles team2 lain..... :::

::: tgh bawa bola pingpong dalam sudu....asyik jatuh je..huhuhuhu.... :::

::: CHENTA HATI diikat bersama pasangan, abg shah.... :::


::: aiyokkkk....ape yg cik fatin buat tuuuuu :p :::


::: game yg paling best....cemolot bersama kaum sejenis....hehhehehe...bukanlah....nama game ni....setiap psngan xley jatuhkan getah pada lidi...sape jatuh dia kalah....klakar gile game ni :::


::: markah keseluruhan....team cik yumici no 1.... (^_^).... :::

::: yah inilah team yg johan....ketinggian dan kekuatan kami dipertikaikan sume org....hehhehehhhe... :::

::: naib johan :::

::: tempat ke-3 :::


::: hahahahha....time ni paling best...lps habis game rupe2nye kami dpt hamper yg sama....so bro yg handle game ni telah dicampakkan ke dalam kolam...... (^_^)... cian dia.....juz sronok2 je.... :::


sekian, citer drpd CIK YUMICI..... (^_^)....



2 comments:

atty's said...

sonoknya konvoi..umbai tu dkt dah kg mertua kty ..

eya said...

wah2..sakan ye eiyna.
ade x selain civic,mn tau kut2 ade ngelat bwk kete len ke..hehe