Wednesday, June 3, 2009

Alhamdulillah....Rezeki ku datang melimpah....

:: surat panggilan temuduga ::


aku dpt surat drpd SPA....surat temuduga jawatan PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41.....baru 2 mggu aku bergelar guru, kini ada satu lagi jawatan yang sedang menungguku....emmmm...baru temuduga je...blom tntu berjayakan.... (^_^)...alhamdulillah.....terasa rezki dtg melimpah2....



temuduga bertarikh 18 june perlu aku hadiri....(bestday kwn aku tu...ana)...makayah suh aku gi...manalah tau leh dpt....coz skrg aku hnya guru sndaran....klu dpt job ni, alhamdulillah lah...dh keje tetap n lps ni dh xpayah cri keje lagi...hehhehhe.....tapi mslhnye aku baru 2mggu bertugas...naik cuti sek dh kene cuti sehari lagi...emmmmm, agak2 pengetua luluskan tak cuti ni ek...risau sngt....



tadi baru baca blog
jijin.....my bestfrenz kat johor....jijin pn dpt temuduga tu.....xsngka plak...ada je persamaan antara aku dngn dia...dulu lps poly kitaorg sama2 dpt intrvw spa gak..cume berbeza negeri...dia kat jhr aku kat N9...tapi msa tu msg2 gune sijil spm...pembntu tadbir N17 je....lps tu aku ngan dia sama2 brhenti keje n smbg degree....dan skrg, kami dpt intrvw lagi uk jwtn yg sama.....hehhehehehhee.....do the best jijin.... (^_^).....harap2 ada lah rzki kite...


cume skrg ni, aku msh dok memikirkan lagi boley ke aku cuti 18june tu....guru penolong kanan kat sekolah aku garang...huhuhuhu...takut dia plak xbgi guru2 GSTT ni cuti....klu tak gi rase akan menyesal seumur hidup coz xmencuba.....
cik yumici mesti mencuba......!!!!!!



6 comments:

SMPD said...

G yo KAk.. guGi X g.. Eden TAkat Ni 7 InteerBiu g... 2 den tOlak..
TrUsKan MenCoBa... CayOKKK..!!

ku tak sempurna said...

dpt interview ni pun dah kira bagus!!..

hembus sikit doa kat pen kanan tu.. biar lembut hati skit :D


selamat berjaya :D

atty's said...

salam ieyna,..kena cuba kalo tak kita tak tau nasib kitakn..kty doakan ieyna..dan doakan cikgu penolong kanan..kasi cuti..amin..permudahkan lah segalanya uti ieyna.

[b][y][t][i][e] said...

alhamdulillah..murah tol rezeki cik yumici.. =)

mawarmerah2008 said...

cik yumici,
beritahu je terus terang ngan cikgu penolong kanan tu, dia mesti bagi punya..tak de masalah. Ni untuk masa depan juga.
Selamat berinterview...

zazawatie said...

gud luck bebe. aku pun dapat gak...tapi tak gi ler. all de best