Tuesday, October 27, 2009

Terima Kasih Cikgu Azlina......


Program ICT bersama pelajar lepasan PMR sedang dijalankan skrg
kat sekolah aku...dlm program ni ada 4 org guru yg terlibat...salah sorg nye adalah, CIKGU AZLINA...aku lah tu....hihihihii....aku telah ditugaskan untuk ajar diaorg tntg "internet application & internet communication" .....selain itu pljr2 ni juga akan diajar tntg cara2 buat blog, design picture n multimedia.....bertuah budak2 skrg kan....celik IT....time aku dulu2 nk pegang komputer pun susah....huhuhuhu....


4jam bersama pelajar2 ni sngt2 lah sronok....diaorg pn enjoy ngan aper yg aku ajar....first skali aku suh diaorg create email masing2 n sent email kat aku.....dan hasilnye, mcm2 email yg aku dapat....hihihihihi....


:: sebahagian email drpd pelajar lelaki ::





( klik gambar utk melihat paparan yg lebih jelas )

**************************************

:: sebahagian email drpd pelajar perempuan ::



( klik gambar utk melihat paparan yg lebih jelas )


bile baca email yg dihantar oleh student2 form 3 ni, aku tergelak sorg2.....mcm2 email yg aku dapat...ader yg memuji, xkurang plak yg mendoakan aku cpt kawen.....hihihihihi.... (^_^)....selain create new email, aku ajar diaorg cara2 mncri sesuatu maklumat menggunakan google atau "search engine" yg lain....n last skali aku ajar cara2 nk join FACEBOOK....tu lah sbnrnye yg dinanti2 oleh pelajar2 aku ni....diaorg xsabar2 nk join FB....ok,bukan aku sngaja nk ajar diaorg k...tapi atas permintaan pengetua n guru panitia....so CIKGU AZLINA bertindak mengikut arahan.....layannnzzzz jer...... (^_^) ....bukan susah pn nak ajar buat FB ni....sonang jo......


sblm kls aku tamat bersama pljr2 ni, smpt gak arrr aku berpesan " hanya melalui email n FB ini kita akan dpt berhubung coz manalah tau tahun dpn saya dh xngajar di sini " .....huhuhuhu.....

4 comments:

atty's said...

untung budak2 sekrang nie ..mcm2 ado

ku tak sempurna said...

waaaaaaaahhh..

doa cikgu cepat kawin tu yg best tu..
hihihi

++wanFaDhilaH++ said...

bagus cg azlina..baik ajar dieroang dr skrg..nnti dah masuk IPT takdela segan nk pkai kom..hehehehe

IEYNA said...

kak aty, budak2 skrg mmg beruntung....teknologi smakin canggih...

KTS, cikgu azlina mmg nk kawen cepat ni...hihihi

cik wan, teringt kngn kite mngajar kat poly...ader student takut nk pegang mouse...kat sek aku pn sama gak..plajar aku xbrani nk pegang mouse...tgk jeee...hihihih