Wednesday, October 21, 2009

Holiday (^_^) .....

masih ingt ngan citer cik yumici..."PERCUTIAN BERSAMA CIKGU CIKGI"... (^_^).... sangat sronok k.....sekolah aku xramai ckgu yg bujang....kebanyakannye dh berkahwin...so ader lah beberapa kerat yg masih bujang termasuklah aku...title aku tunangan kpda CHENTA HATI....so masih bujang lagi k...."CIK IEYNA" ... (^_^).....


aku, faezah, ainur, amin n atul....glamor di sekolah kerana kenakalan kami n sikap kami yang hep hep hoorey....(cikgu pn nakal juga tau)......hahhahha
....biler 5 org ni ader kat bilik guru, mesti bising punyer..... walaupun bising masih dlm keadaan yg terkawal, supaya student xmendengar kebisingan kami di bilik guru.. (cover baik punyerrrr..... (^_^) .... ) ......


disbbkan cuti DEEPAVALI yg panjang, kami ber5 planning nk g bercuti menenangkan jiwa raga ini..... :) ..... coz naik je cuti DEEPAVALI ni bnyk program bersama student....n yg paling pntg EXAM LAST YEAR student....huhuhu.......bnyk keje beb....so kami merancang bercuti di dalam negeri kami saje....N
OGORI SEMBILAN....dokek n save budget...hihihihihi....


PANTAI PORT DICKSON menjadi pilihan kami....jom tgk aksi2 cute kami semasa di PORT DICKSON.... (^_^)


:: AMIN, FAEZAH, IEYNA, ATUL n AINUR ::

:: cik ainur yg ajar aku aksi ni.....layanzzzzzzzz ::

:: senyuman cik ieyna yg mmg suke tersenyum (^_^) ::

:: 4 sekawan...sorg lagi sdg mengambil gambar kami... :) ::


:: (*_*) ::

:: luv 4 ever my frenz ::

:: kul 8 pagi di tepi pantai ::

:: main2 air dulu... ::

:: cik ieyna posink keriangan....cik faezah agak blur di pagi itu ::

:: ohhhh sejuk nyeeee ::

:: hah, masa utk berendam..... (^_^) ::

5 comments:

[b][y][t][i][e] said...

waahh..bercuti sakan yer cik yumici..jeles..jeles..hihihi..

huhuh..windduu kek pantai PD..lamo xg..

atty's said...

beshnya ieyna g bercuti ..

IEYNA said...

best best best...

PD bnyk kenangan tuuuu (^_^)

PROFkusut said...

wahhhh..
kite pon nak gi PD ujung bulan 11 ni nanti :)

IEYNA said...

prof nk g PD ke...
wahhhh leh jumpa nnti...
hihihi :)