Monday, August 10, 2009

saya TAK FAHAM :(


apa yg awak tulis ni..xfaham langsung...saya xpernah bersekolah cina....saya org melayu....slain bahasa melayu, english, saya tau cikit2 je bahasa arab...tu pun blaja stakat form 3...huhuhuhu....(klu tulis jawa saya faham gak ar :) )


rajinnye awak bagi komen kat blog saya...tapi masalahnye " SAYA XFAHAM LANGSUNG APE YG AWAK TULIS "....



rakan2 blogger tolong saya...sesape yg faham terjemahkan ape benda yg dia tulis ni...benda baik ke tak baik ek....huhuhuhu....



saya nk smbg edit mengedit pict....baru je lps konvo smlm...bnyk gmbr yg cune2...xsabar nk kasik korang tgk (^_^)....



6 comments:

[b][y][t][i][e] said...

eh cik yumici..same la kite..bljr arab smpai form 3..hee..
tp bytie smbung lg gk mase amik diploma & ijazah..

bytie pn xfhm bhs cina tu..hopefully,bkn yg merepek2 die tulis..

emm..cptla upload pic konvo yee..hee

astalavista said...

saya pun tak sabar nak edit pic..tapi tapi..usb kamera..ntah ke mana2 ntah..oh tidak..pencarian nye sangat memeritkan..kekekeke..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

weh..itu SPAM la tu..baik ko letak WORD VERIFICATION kt comment ko ni buat smentara waktu.

Mak Su said...

ieyna.... selamat ketemu lagi ya :)

IEYNA said...

hye bytie :) eh sama lah kite bytie...msa kat u ina pn amik arab gak...nak maintain kan pointer...hihihi...ok nk upload gmbr konvo ni...yahoooo !!!


cpt2 cari usb kamera tu...jom upload sama2 :)


huhuhu..yeke cinoi...adoiii mcm2 skrg ni...blog aku pn nk kaco...


hye maksu...miz u arrrr :)

yuichiro said...

achin.. gi kat google translate, pas tu copy paste je chinese words tu then translate..