Sunday, August 16, 2009

Cheerleader - "S.O.X. ALL STARS MARCH & CHEER"

:: S.O.X ALL STARS - MARCH&CHEER ::


smlm g CHERAS.....jadik guru pengiring utk student cheer sekolah cik yumici....pertandingan diadakan di stadium badminton, cheras ....ni 1time nk tgk live acara mcm ni....slama ni tgk dlm tv je..tu pun team org putih...xpernh tgk bdk2 melayu sertai cheerleader....sngt excited nk tgk....

:: cikgu ruzimah, cikgu yumici (^_^) , kak putri n cikgu ainur ::


tugas cik yumici n guru2 lain bukan stakat jadik guru pengiring je tapi jadik make up artist gak...hihihihi...sronok makeup muke budak2 ni....letak eyeshadow, blusher, lipstick, tampal bling2 kat muke.....syok syok syok (^_^)......
(adakah student ku tau yg cik yumici xpndi makeup org....?? hehehheehhe....)

:: cikgu ainur bersungguh2 makeup budak2.... (^_^) ::


mcm tgk konsert rasenye dok dlm dewan tu.....jerit sana sini...aduiiii kdg2 penink kpala tgk budak2 zaman skrg....lps hbis cheer ada konsert plak....one nation emcee, gerhana ska cinta, pesawat(xkenal pn band ni) n band liyana jasmay ( bdk gedik yg aku xsuke...)


smpt jumpa ngan ckgu kewekz..my bestfrenz....sek tempat dia ngajar xjauh dari stadium tu...ngindu sama kamo yah kewekz....lama xjumpa....huhuhuhu...

:: cik yumici n kewekz ::


sekolah cik yumici xmng pn coz ada sekolah yg lagi hebat....huhuhuhu...bukan rzki diaorg nak mng....lps hbis cheer g jalan2 times square n dataran.....kat dataran ader konsert gak....konsert smpena nak sambut merdeka kot....artis2 AF....


:: cik yumici bersama pelajar....dh mcm student plak rasenye....huhuhu ::


lewat malam baru smpi srmbn....adoiiiii penat badan.....arini dok umh je...rileks kan diri.....yg penting arini dapat tido yg secukupnye.... (^_^)......


4 comments:

zBobot said...

memang nampak cam student laiee..tgk muko pun cam sebayo dgn budak2 tu hehehe...

atty's said...

nampak meriah hah..

★ Nu♥ℜul ★ said...

waa .. best wokk ...

yg pic last ckali uh
a'ah nmpk mcm cik yumici mcm student lorh ..

cIk pEnNa said...

waduh..
udah tuko kerjaya ke?
hehehe

boleh wat part time jd makeup artis nih..

hehehe
;)