Monday, July 20, 2009

MU part 2 (^_^)...

entry ni dh disiapkan pada ahad lps 19hb julai.....lps je tgk MU lwn MALAYSIA,esok arinye trus tulis entry ni..tapi dsbbkan keadaan xmengizinkan maka ianya telah disimpan dalam draft....n malam ni barulah dpt post kan entry ni..baca jgn xbaca k...hihihihi....

syok tgk bola aritu...bersemangat giler g tgk bola coz aku n CHENTA HATI pakai baju jersi malaysia.....yah, malaysia boley....tapi sayangnye stadium dibanjiri dngn warna merah...ah, xkisahlah yg penting aritu malaysia main sungguh2....walaupun kalah tapi puas ati coz player dh wat yg terbaik.....

:: merah oh merah ::

:: dibanjiri penyokong MU ::

:: yahhhh.....MALAYSIA BOLEH !!!! ::

:: OH CHENTA HATI KU..... (^_^) ::

ni first time aku tgk bola kat stadium....rupenye syok tgk bola kat stadium ni...smngt menyokong tu lain cikit....klu tgk kat umah grenti aku tido dpn tv....(*_*)...okey, lps ni klu ada gme yg hebat2 lagi aku nk g lah...yg penting bersama CHENTA HATI ku....lagi syokkkk wooo....kuikuikuikuikui :p



4 comments:

delour said...

dlu msa 1st time i tgk bola kt stadium cam owg jakun jer...huhuhu...sme cam cik yumici gak last2 tersgkut..

Mr.M :- said...

bes lak ai p tgk..

EyEdA said...

amek tag kt blog sy

IEYNA said...

cik delour...mmg syok tgk bola kat stadium...(^_^)....nti leh tgk slalu....


mr m....best best best :)


eyeda....thankz...jap g akak amik k :)