Monday, April 25, 2011

Qayyim kuat :)


Pagi2 lagi kol 9 dh kuar umah…g klinik kesihatan…bawa qayyim n mak…klinik n umah xlah jauh sngt…sng berpantang kat kg nie…spnjng berpantang nie nurse dtg jenguk2 baby n mamanye…tapi arini kene g klinik coz qayyim dh genap sebulan…timbang berat n kene cucuk….ciannye anak ummi…

Smpi jer klinik, dh ramai org…rupenye ari isnin merupakan ari pemeriksaan bagi ibu dan anak…n kebetulan ader sorg adik nie baru lps bersalin 25hb 3 aritu….citer punyer citer, dia pn bersalin kat Hospital Colombia Seremban selang sehari slps aku bersalin…n nk djadikan citer, nama baby dia QAYYUM n nama baby aku QAYYIM… (^_^)…

Spnjng waktu mnggu , qayyim tido ngan lena sngt…bile smpi turn nk timbang, qayyim senyap jer…berat badan qayyim skrg 4.40kg….ermmm patut lah dh lenguh skrg tgn ummi time dodoikan qayyim tido…semangat rupenye anak ummi nie…time kene cucuk plak, qayyim nangis kuat2…huhuhu cian anak ummi nie…tapi qayyim kan boboy, mesti kene kuat mcm papa…sekejap je qayyim nangis…pastu ummi bagi qayyim susu trus diam…

Awal2 pagi papa dh call...tnya tntg qayyim...lps balik dri klinik ummi trus msg papa bgtau qayyim semakin tembam skrg... :) ...ummi rindu papa lah qayyim....qayyim rindu papa tak ??? (^_^) ....


p/s: org tua2 kate, klu anak meragam coz rindukan ayahnye bagi anak bau baju yg dipakai oleh si ayah yg blum dibasuh...tapi klu ibunye yg merindui si ayah, cmne plak ek (^_^)....

2 comments:

Mr.M :- said...

mesti la papa rindu qayyim.. hikhik

:: kewek :: said...

lama tak baca blog ko...seronok aku baca..nanti tulih lagi ek..letak picha2 yg cute2..sori i tak nak tgk picha2 u..qayyim only..hehe..on demand ni..