Friday, May 15, 2009

Buhsan nyeee (-__-)

aduhaiiiiii....buhsan sngguh malam ni...slalunye hujung mggu cik yumici balik kg...xpun g dating ngan chenta hati...klu xdating pun pasti ada aktiviti dngn kwn2...lepak kat PD ke dngn kak sham, jalan2 dngn sam, calling2 dngn ekal tak pun g umah knduri kawin....hehehehehehee......tapi mgu ni kene lepak kat key el je...huwaaaaaaaaaaaaa....xder aktiviti arrrrr....


baru pas tgk tv..citer "EMBUN MUTIARA"....layan gak arrr citer tu.....emmmm...dh xtau nk buat ape dh..mcm buhsan tahap gaban malam ni....surfing je dpt mghilangkan kebosanan ni kot.....layan facebook....sume quiz dlm facebook tu dh aku jawap....heheheehhe..tu menandakan cik yumici tlh mengisi masa lapang dngn membuat homework..(quiz daaaa)....



perangai lama cik yumici telah kembali..edit mengedit pict....sume gmbr cik yumici edit malam ni gara2 ke'BUHSAN'an....(^_^)....dan smlm 14hb MEI 2009 genaplah 3 bulan aku bergelar tunangan kpd chenta hati....ni lah hasil pict yg aku dh edit....bnykkkk gileeee aku edit tapi satu je aku upload dlm blog ni....(satu sudeyyyyyy)....(^_^)...

(p/s : sblh tu sbhgn lirik 'ku ingin kamu - ROMANCE'.....best layan lagu ni.....)
( klu nk dngr klik je tajuk lagu tu k.....)



4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

alahaii..rajinnye die ;)
best kan citer embun mutiara tu
zuris pun suka..

atty's said...

alor ..malam tadi kty tgk citer terimakasih cikgu..

kty pun suka edit2 gambo nie..tp skrg berebut ngn akak lak..hehehhe

IEYNA said...

hehehehe...i mmg rajin mengedit cik zuris.....yup best gak cite embun mutiara tu...suke tgk gedik si embun tu..tapi dia jahat arr...hhuhuhu


hi kak aty...beli laptop lagi satu kak aty..nnti xpyh berebut ngan nurul..hehheehehe...tapi kene ada syarat...final exam dpt no 1 baru dpt laptop...hehehehehehhe

Blogger said...

Trying to find the Ultimate Dating Site? Create an account to find your perfect date.