Thursday, August 5, 2010

Kecoh Kisah NOR AZITA OSMAN

search google : NOR AZITA OSMAN


alahaiiiiii nilah yg dikatakan kerana mulut badan binasa, kerana mulut KO, satu MALAYSIA benci ngan ko NOR AZITA OSMAN....mlm tadi dlm fb dh kecoh2 pasal wanita ini ( ker citer ni rmi yg dh tau...aku je kot terlewat tau...hihihi).....seorg ibu yg sedang pregnant anak ke 2 wat statement panas dlm fb beliau.....statement yg membuatkan org2 JOHOR n org2 MALAYSIA hangin satu badan...termasuklah aku...meluat pun ader....


bagi aku johor sngt best....setiap negeri di malaysia ni ader kelebihan n keistimewaan masing2...so xpayahlah nk kutuk2 sesuka hati...kite g negeri org, buatlah cara baik....cari rzki kat JOHOR, pastu wanita nie bleh plak kutuk2 johor mcm2....bukan negeri nye je ko kutuk, ngan sultan2 skali ko tulis statement panas dlm fb tu...ishhhh ingtlah cikit...klu sultan johor tahu, hbis ko...kite satu malaysia so kenelah hormat antara sume.....watpe kecoh2....pasal biskut pun ko nk kecoh, n akhirnye ko terima padah....


lps je tau wanita ini keje kat KASTAM JOHOR, trus aku contact member yg keje sbgi pegawai kastam kat sane....menurut sumber2 yg boley dipercayai wanita ni keje sbgi PA TIMBALAN KASTAM JOHOR.....tindakan akan diambil ke atas statement yg dia kuarkan smlm dlm FB....so nk kate ape lagi..tanggunglah sndri....silap2 kene buang keje....ramai yg dh band wanita ni...antara komen yg aku baca dlm blog yg aku jumpa :-


"Saya akan sebarkan ke seluruh hospital. klinik.rumah bersalin dan yg seangkatan dngnye… PLS!!!jgn izinkan org ini bersalin di KUALA LUMPUR negeri lahir ku… nanti KL juga akn di hina sebegini … biar dia blk kulim… Bini sapelah ni….. malanglah sape yg jd suaminye.. dan anak mane yg malang dpt emak sebegini…."



"ye lah I pun rase dia tak tau mane gupe biskut tu.. sbb tu dia cari x jumpe. Lagak jew mcm owang putih konon… jgn2 dok kat kulim mkn biskut kering n budu tu yg dok lari kat johor. walau pun aku bkn anak johr aku tabik anak jhr yg m’pthnkan jhr. jgn main2 dgn kedaulatan sultan…. HIDUP JOHOR…"


kesian kan...rase simpati pun ader gak ni...TAPI, still lagi xley trime dia kutuk2 johor....so pesanan kpda sume, hati2 bile menulis....kite kan 1 MALAYSIA...sume negeri di malaysia ni best2 wooooooo......LOVE MALAYSIA.....

2 comments:

cIk pEnNa said...

itu le..ada dapat email nih kat ofis td..
sume budak jb marah2..

adehh haa..

~dARlee zURiS~ said...

yelah.kerana mulut badan binasa
lain kali gunalah otak.bukan ikut perasaan je.
mestilah suma org marah kalau kutuk2 negeri orang.
ish ishh...