Tuesday, February 9, 2010

sangat-sangat PENAT ....

selsema masih xhilang lagi...batuk2 plak tu...nk mngajar pn xselesa...xpuas nk menjerit dlm kls...huhuhuhu...dah lah arini dua masa ngan budak2 peralihan...nsb sngt baik coz rmi yg xdtg...gengster2 peralihan xdtg...so aman cikit kls...


ptg ader raptai merentas desa....bunyi mcm seronok je..tapi sekolah aku ni kat pekan...area kwsn perumahan cine...so dikire merentas kwsn2 perumahan....heeeeeeeee :) .... xder maknenya merentas desa....anjing!!!!....xpayah nk cakap arrrr...setiap umah sume ader anjing.....huhuhuuhuhu....aku fobia bab2 anjing ni....teringt kisah dolu2....(nnti ader masa cik ieyna story k)......kul 3 dh strt...panas giler beb...ckgu2 ditugaskan jaga chck point....n aku bernasib baik kene jga chck point 19...dh dekat ngan skol....ainur 20, lagilah dkt ngan skol...


cian plak tgk plajar2 merentas desa....smpi je chck point aku msg2 dh penat giler....muke sume merah2....alahaiiiiiiii....xsmpi ati nk tgk.....cian beb coz cuaca sngt2 pns.....ader sorg student form 6 boy mntk air kat aku... " cikgu leh mintak cikit air tak...hauslah ckgu...panas...." ....n kebetulan aku mmg bawa 2 botol air so aku bagi student tu satu....kesian....


amin, atul, faezah, kak nad n kak fazila xjumpa chck point yg sepatutnye diaorg kene jaga...huhuhuh....lagi haru biru...dngr2 chck point diaorg kat area estate2...kelapa sawit....adoiiiii sngt menakutkan.....


real punye merentas desa akan diadakan pada ari jumaat ni...strt pagi kol 730 smpi kol 1000....hah oklah tu...pagi yg indah n redup....


malam ni sume tido awal coz kepenatan...termasuklah aku...batuk malam ni mcm teruk je....huhuhuhu...nite...tdo dulu....zzzzzzzzzzzzzzzzzz


p/s : try nk bangun kol12 malam coz waktu aku beremail ngan chenta hati...rindu arrr kat bucuk saya ni..... :(

4 comments:

Dj Epoi said...

Cikgu yg baik..akan tolong kalau anak muridnya dahagakan?
Hehehehehe...

Best lagu nih....layanzzzzzzzzzzzzzzz

Mak Su said...

maksu teringat time rentas desa, mesti no paling last sekalik. huhuhu

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

ini mesti kes ridu kat buah hati ni

faridmw said...

salam...
apabila selsema kena pulak menjerit.. susah tu.. hehehe...
tpi apabila lama kelamaan itulah kenangan.. hehehe