Tuesday, August 23, 2011

Giler Tudung....

cik puan ieyna mmg gilerkan tudung...rase2 yg cune mmg aku beli punye...xtau nk pakai bile..koleksi tudung jer dh penuh 1 almari....dulu suke tudung jenis bawal..bawal no1 yg paling best pakai...lagi2 klu batu tudung tu bling2...la nie sume tudung bawal dh simpan rapi dlm almari...dh xpakai dh...leceh...pakai tudung sarung jer sonang.....


actually aku nie kire peminat setia dngn tudung koleksi JELITASARA....serius, tudung nie mmg best pakai...kain pun lembut jer...chanteq plak tu :) .... harga berpatutan...jumpa kat dlm FB...mula2 try beli satu...color hitam merah...bile dh syok pakai, mntk kebenaran husband nk beli lagi...husband kate klu dh suke belilah...yes!!!!!!!! ..... chenta banget sama en suami ... (^_^) ....so untuk kali ini, aku order 3 trus koleksi tudung JELITASARA.....1 drpd tudung nie, aku hadiahkan kat adik...

:: cune kan owner tdung nie...kak awein... :) ::

:: koleksi pinky....dh bnyk dh tudng pink aku...hihihihi ::

:: tudung utk adik aku :) ::


smlm jalan2 g shopink....husband tersenyum jer bile tgk aku pki tudung yg baru dibeli nie...husband kate xnk tggu raye ker baru pakai...hehehheheh.....chomey tak ummi qayyim... :)


p/s : stat isnin aritu smpi ker jumaat nie,mggu shopink aku n en suami....
saye suke shopink....!!!!!

4 comments:

atty's said...

salam ieyna..selamat hari raya..maaf zahir batin

Miss Meen said...

KAK INA!!!! heheh samalaa saya pun PEMINAT KIPAS MATI JELITASARA !!!!

Hihii packaging dia sweet kan...ada kotak!!! hihihi xdalaaa remuk oning ehh tuh hehhee

Tapi tue laaa $$$$ dia tak tahan laaaa...tapi dia punya kain mmg masyuk...hihihi sy pakai tudung dia sampai dah nak lusuh d0k kerap naaa pakai...hihihi

tapi tuelaaa cepat SOLD OUT tudung dia kan huhuhuhu...saya selalu MISS...

[b][y][t][i][e] said...

ummi qayyim comeii laa ngn tudung baruu :)

IEYNA said...

kak aty : salam aidilfitri..raye jemput dtg ke rumah :)

amien : la yeke ...amin pun peminat jelitasara ker...hehehhe.betul tu min, cpt benar sold out tudung dia...baru nk cuci mata, tgk2 sume dh sold out..huhuhu...

bytie : hye bytie...:) awak pun comey gak tau...hehehhhe