Monday, December 20, 2010

Bukan salah aku parking :(


tahniah tahniah tahniah....

geng kamceng politeknik JB dh kawen....sume dh title puan...puan gha, puan ieyna n pn exal...bestfrenz masa kat POLY JB n sambung degree pn sama2 kat UTHM...smga perhubungan kite kekal utk selama-lamanya....


khamis 16 disember 2010, me n family balik kg kat MUAR....lama sungguh rasenye xbalik kg nenek....klu balik pun msti balik hari je...xtido sana pun...tapi kali nie, atas permintaan mak, kitaorg satu family tido umah nenek smpi ari ahad...lagipun sbtu aku nk g majlis kawen exal...mau jumpa pn gha....lama xjumpa mama vogue nie....


first time drive ke johor bersama THE RED....n alhamdulillah sumenye slamat...kbtulan hujan spnjng perjalanan...so kene lebey berhati2 drive...sbtu g majlis kawen ekal bersama makcik....aku bab2 parking ni mmg lomah cikit...lagi2 kwsn yg ramai org...so parking jauh cikit dri umah knduri...konon2 nk selamat....TAPI TAK SELAMAT GAK...ngam2 je aku dpt parking, ader plak sorg pakcik nie undur kete xpndng blakang....sekuat hati aku tekan hon...tapi kene gak....huhuhuhu....ADUHHHHH PAKCIK, XNMPK KE THE RED DI BELAKANG NIE....time husband dh nk balik time tu lah nk terkene.....nsb baik xteruk sngt....pecah cikit jer :( .... duit lgi....


mood pn dh xbrapa nk baik lps THE RED kene langgar...riso takut husband marah...bile citer kat husband, suara dia pun dh lain mcm...tahan marah kot...husband kate xper, yg penting aku n baby slamat... (ayat sedap ati jer tu)...sorry sngt2...bukan salah aku...SALAH PAKCIK TU.....huhuhuhuhu....


ermmm xsyoklah citer bab2 langgar nie...fobia...ape2pun, congrat utk EKAL N HUSBAND...smga berbahagia utk selama-lamanya...aminnnnn


:: mission complete ::
:: pn gha 21/8/2005....pn ieyna 5/6/2010....pn ekal 17/12/2010 ::


p/s : menghitung hari....chenta hati mau pulang... :)

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ohh..tercalar hati.
hehee...tp memang sakit hatikan kalau kena camtu.tambah2 kalau bukan kita buat or bukan salah kita.lagi lah hangin.

IEYNA said...

huhuhuu tau xpe...sabo je lah...nk marah pun, dh pangkat atok...xsmpi ati :(