Thursday, May 16, 2013

Selamat Hari Guru...


SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU2 DI MALAYSIA....ANATAR GURU2 YANG XKAN SAYA LUPAKAN :- SEK REN

  • CIKGU ZUNAINI ( guru mate n guru yg pertama skali memperkenalkan saya dengan dunia sukan, bola jaring..alhamdulillah, dengan bimbingan cikgu sye telah menjadi seorg pemain yang baik n saat2 yang xkan dilupakan, saya mewakili team NEGERI SEMBILAN dalam game NETBALL....
  • CIKGU FUAD ( guru sains..husband kpd cikgu zunaini...kali terakhir cikgu di sekolah masa saya darjah 6. Waktu umur saya 27tahun, kite berjumpa di padang UTHM..kebetulan cikgu bawa player hoki...saye tegur cikgu n cikgu xkenal sye cz cikgu kate " wah dh anak dara anak murid saya ni" hehehhe...15 tahun kite xjumpa..tapi muke cikgu tetap saya ingt...masa drjh 6 cikgu rekemenkan saye dngn seseorang...murid tahun 6 di sekolah yg lain...n murid tahun 6 tu skrg adalah HUSBAND saye...hehhehe...tq cikgu..
  • CIKGU CHE ROS ( guru bahasa melayu..seorang guru yg ceria, kecil molek..kelas saye dulu slalu dpt kelas tercantik cz cikgu sangat rajin menghias kelas kami..
  • CIKGU SITI ZUBAIDAH, CIKGU SYAFINA, CIKGU MAD ZIN, TEACHER K, CIKGU RAHMAN, TEACHER AZIZAH, CIKGU RAZAK...sume cikgu2 ni msh berhubung dngn saye smpi skrg.... (^_^)
SEK MEN :
  • CIKGU PEONG, CIKGU NIDZOM, USTAZAH NURAKMALIYAH, USTAZAH JUWAIRIYAH, CIKGU NORHAYATI ( cikgu yg ada FB n msh lagi berhubung dngn saye smpi skrg)
p/s: ramai lagi sbnrnye guru2 dan pensyarah2 yg banyak berjasa pada saya...hanya ucapan TERIMA KASIH sahaja yg mampu saye luahkan..tanpa GURU, mgkin saya xberjaya seperti skrg..

1 comment:

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA